Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paslapčių ir Žinių Pasaulis » Patarimai » 2023 » Liepos » 5

Klaidingas elgesys: štai maisto produktai, kuriuos geriausia tarkuoti, o ne pjaustyti griežinėliais

Sužinokite, kuriuos maisto produktus geriau tarkuoti, o ne pjaustyti griežinėliais.

štai maisto produktai, kuriuos geriausia tarkuoti

Virtuvinė tarka yra vienas nepakeičiamiausių ir senamadiškiausių virtuvės įrankių. Kiekviena šeimininkė turi tokią virtuvėje, tačiau ne visi žino, kaip plačiai ją galima naudoti. Visų pirma kai kuriuos produktus reikia ne pjaustyti, o tarkuoti.

Toliau skaitykite, kokius maisto produktus reikėtų tarkuoti, o ne pjaustyti.

Ką lengviau paruošti

Sriuboms ar salotoms virti kietai virtus kiaušinius geriausia tarkuoti, o ne pjaustyti. Taip salotos ne tik skaniai atrodo, bet ir gardžiai atrodo. Be to, pats kiaušinių tarkavimo procesas yra daug lengvesnis.

Gaminant kai kuriuos desertus, recepte nurodoma, kad reikia sutarkuoti šokoladą. Tai galite padaryti tarka. O kad procesas būtų lengvesnis, šokoladą prieš tai geriau įdėti į šaldytuvą.

Taip pat turėtumėte prisiminti, kad tešla bus dar elastingesnė ir įgaus švelnų kreminį skonį, jei į ją įtarkuosite sviesto. Be to, geriau iš anksto ją užšaldyti, kad būtų lengviau valdyti procesą.

Česnakams sutrinti geriausia naudoti česnakams skirta tarką. Jei jos neturite, galite naudoti įprastą česnako trintuvę.

Kopūstų skustuvą taip pat galima pakeisti tarka. Tokią daržovę galima drąsiai dėti į salotas arba barščius.

Agurką taip pat galima sutarkuoti. Taip jis bus sultingesnis ir skanesnis, taip pat sutaupysite laiko ir pastangų.

Kaip pagąlasti tarką

Švitriniu popieriumi

Šiam metodui reikės šlifavimo popieriaus P120 ir P180. Pirmiausia naudokite smėlinį popierių P120 ir šlifuokite taip, tarsi ką nors trintumėte. Tada naudokite P180 šlifavimo popierių.

Keraminis puodelis

Tai mažai žinomas metodas, tačiau keraminio puodelio dugną galima naudoti tarkavimo įrankiui galąsti. Norėdami tai padaryti, trinkite keraminio puodelio dugną į viršų ir į apačią.

Apvalus galąstuvas ir peilis

Apvalaus galąstuvo ir peilio naudojimas laikomas veiksmingiausiu galandimo būdu. Pirmiausia apvaliuoju peiliuku pagaląskite kiekvieną plyšį atskirai. Tada paimkite peilį ir kiekvieną skylutę galąskite iš vidaus. Šis metodas užims daug laiko, tačiau jis yra veiksmingas.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
2019-12-31 laikas 17:56 Receptai Kaip Marinuoti Pipirus? Receptas
Receptas pas mane seniai. Ruošiu kasmet, apie 40-50 vieno litro stiklainių. Mėgaujamės skaniais marinuotais pipirais vis žiemą! Kaip marinuoti pipirus galite pasiūižrėti vaizdo įraše:

Skaityti daugiau

2020-11-25 laikas 07:42 Receptai Azijietiški mėsos kukuliai iš vištienos su kokosiniais ryžiais
Azijos virtuvė žavi visų mūsų šeimą, savo skanių žaismu. Čia tiek saldu, tiek sūru, tiek viskas gali būti kartu vienoje skonių paletėje. Tokie vištienos kukuliai su Azijos nata itin patiko visai šeimai, net ir mano vyrui, kuris mi...

Skaityti daugiau

2019-09-02 laikas 12:54 Receptai Skumbrė per 3 minutes – taip jūs dar negaminote! Labai paprasta, greita ir ekonomiška!
Aš paprasčiausiai nežinau paprastesnio recepto, kaip greitai ir kokybiškai pasigaminti skumbre namuose! Be to, tai yra labai skanu! Tokią žuvį galima gaminti ir per šventes ir kiekvieną dieną! Jūs taip gaminsite visada! Tai labai...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
2025-11-05 laikas 10:56 Kaip balinti skalbinius namuose be chemijos: liaudiškas tirpalas
Sugrąžinkite idealų baltumą pilkoms ir geltonoms patalynėms bei apatiniams be brangių baliklių! Paprastas liaudiškas tirpalas iš druskos, vandenilio peroksido ir amoniako efektyviai pašalina pilkumą ir gelsvumą. Paruošimas užtrunka kelias minutes, mi...

Skaityti daugiau

2025-11-05 laikas 09:54 Kaip skalbti pūkinę striukę skalbyklėje, kad neprarastų formos ir purumo

Pūkinė striukė – šilčiausias pasirinkimas žiemą, tačiau daugelis bijo ją skalbti namuose. Sužinokite, kaip teisingai paruošti striukę, pasirinkti 30 °C švelnųjį režimą, naudoti skystą priemonę be kondicionieriaus ir svarbiausia – įdėti 2–3 kamuol...

Skaityti daugiau

2025-11-04 laikas 16:58 Kodėl katė šnypščia? Supraskite kačių emocijas ir elgseną

Katės šnypštimas – ne pyktis, o baimės ir streso signalas. Sužinokite, kodėl katė šnypščia, kaip atpažinti emocijas ir teisingai reaguoti: duoti erdvės, nebausti, vengti akių kontakto. Šnypštimas dažnai sveika – tai gynybine mimika, pr...

Skaityti daugiau

2025-11-04 laikas 16:41 Kaip virti kiaušinius, kad lukštas niekada nesuskiltų: 7 veiksmingos gudrybės
Verdant kiaušinius lukštas dažnai trūkinėja dėl temperatūrų skirtumo, plono lukšto ar netinkamo metodo. Tačiau yra paprastų gudrybių, kurios veikia 100%! Į vandenį įpilkite acto arba druskos, pradurkite kiaušinio galą adata, dėti į šaltą vandenį ir v...

Skaityti daugiau

2025-11-04 laikas 10:30 Kodėl Pasąmonė Verčia Rinktis Netinkamus Partnerius?
Romantiškų partnerių pasirinkimą lemia pasąmoniniai modeliai iš vaikystės: neišspręstos traumos, žema savigarba, vienatvės baimė, nerimastingas prisirišimo stilius. Kartojame toksiškus ciklus, ignoruodami raudonas vėliavėles ar per griežtus kriteriju...

Skaityti daugiau