- 13.12.2023
- 0.0 Reitingas
- 390 Peržiūros
- Komentarai
♦ Sumaišyti po 10 g kiaulpienių šaknų, dirvenių šaknų, šaltekšnių žievės, pipirmėčių lapų. 1 valgomąjį šaukštą mišinio užplikyti 1 stikline verdančio vandens, palaikyti 1 valandą ir perkošti. Vartoti po 1-2 stiklines per dieną prieš valgį.
♦ Trilapių puplaiškių lapai - 10 g, pelynų žolė - 10 g, pipirmėčių lapai - 10 g. 2 valgomuosius šaukštus mišinio užplikyti 1 stikline verdančio vandens, palaikyti 30 minučių ir perkošti. Gerti po 3 valgomuosius šaukštus 3 kartus per dieną, likus 30 minučių iki valgio.
♦ Jonažolių žolė - 10 g, šlamučių žiedai -15 g. 2 valgomuosius šaukštus mišinio užpilti 0, 5 1 vandens, palaikyti 12 valandų, pavirti 5 min, perkošti. Vartoti po 1/2 stiklinės 4 kartus per dieną, praėjus 1 valandai po valgio.
♦ Šlamučių žiedai - 15 g, paprastųjų linažolių žolė - 10 g. 20 g mišinio užpilti 0, 5 1 verdančio vandens, palaikyti 2 valandas, perkošti. Vartoti po 1/2 stiklinės 4 kartus per dieną, praėjus 1 valandai po valgio.
♦ Šlamučių žiedai - 200 g, bruknių lapai - 100 g, takažolių žolė - 200 g, ramunėlių žiedai - 100 g. 2 valgomuosius šaukštus mišinio užplikyti 500 ml verdančio vandens, palaikyti, šiltai įvyniojus, 5-6 valandas. Vartoti po 1/2 stiklinės šilto gėrimo 3 kartus per dieną prieš valgį.
♦ Beržų lapai - 150 g, jonažolių žolė - 150 g, pipirmėčių lapai - 200 g, erškėčių vaisiai - 200 g, arbatinės inkstažolės - 100 g. 1 valgomąjį šaukštą mišinio užplikyti 300 ml verdančio vandens, pavirti 5 minutes, palaikyti šiltoje vietoje 4 valandas. Gerti šiltą po 1/2 stiklinės 3 kartus per dieną, likus 15-20 minučių iki valgio.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau