Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Rugpjūčio » 12

Žolelės “iššluos” smėlį ir akmenis

Akmenis iš tulžies pūslės ir inkstų galima pašalinti ir be operacijos. Vaistažolės malšina tulžies latakų uždegimą, gerina skrandžio ir virškinimo trakto veiklą, įveikia fibromiomas, mastopatiją, cistas; praeina disbakteriozė, chlamidiozė; sprendžiamos problemos su širdimi, oda ir kt.

Siūlome gydymo schemą.

Pirmoji diena - gydymo išvakarės: iki 21 val. paruošti miltelius iš tokių augalų sėklų, paimtų po 1 arbatinį šaukštelį: krapų, pankolių, kalendrų, kmynų, anyžių sėklų. Sėklas supilti į kavamalę, sumalti į miltus. Supilti į taurelę. Minėtų augalų sėklos turi ryškių fitoncidinių savybių ir galingai veikia patogeninius mikroorganizmus skrandyje bei virškinimo trakte, kepenyse, tulžies pūslėje ir pačioje tulžyje. Šie augalai priverčia kepenis ir tulžies pūslę susitraukinėti stipriau - išmesti tulžį, o kartu su ja ir šlakus.

Paimti 5 arbatinius šaukštelius senos lapų, sumalti kavamale, supilti į kitą taurelę. Į trečią taurelę įpilti 8 arbatinius šaukštelius šaltekšnių.

Tai puiki pagalba, valant kepenis.

Tas minėtas tris taureles gerai sumaišyti tarpusavyje, vėl sumalti su kavamale, supilti į stiklinę ir uždengti.

21 val. paimti 1 arbatinį šaukštelį miltelių, išmaišyti 50 mg vandens ir iškart išgerti. Užgerti 50 mg vandens.

Sumaltų miltelių pakanka 3 žmonėms. Jei valosi 1 žmogus, tai miltelius laikyti ir duoti po 1 arbatinį šaukštelį vakare, jei vargina vidurių užkietėjimas. Šie milteliai gydo skrandį, žarnyną, nes šalina žalingas mikroorganizmų kolonijas, stiprina peristaltiką išsituštinimui.

Antroji diena. Truputis lengvai įsisavinamo maisto palaikys jūsų jėgas, tai būtina sėkmingam kepenų valymui. Badauti gali tik gana stiprūs žmonės. Visiems kitiems - lengvi pusryčiai ir pietūs nepamaišys, atvirkščiai - padės sėkmingai valyti kepenis.

Ryte po tualeto daryti valomąją klizmą su 1-1,5 l šilto vandens. Toliau gerti miltelius po 1 arbatinį šaukštelį su 50 mg vandens pagal tokią schemą: 8.00, 10.30, 13.00, 15.30 val.

17 val. išgerti šiltą žolelių nuovirą, kuris paruošiamas ryte: po 1 valgomąjį šaukštą šaltekšnių žievės, eukaliptų lapų, ramunėlių žiedų, smiltyninių šlamučių. Šį mišinį 8 val. ryto užpilti 400 ml verdančio vandens, pavirti 5 minutes ant mažos ugnies, paskui nukelti, įvynioti į storą rankšluostį ir palikti nusistovėti iki 17 val, nukošti ir išgerti (17 val.).

18 val. išgerti 120-150 mg šilto alyvuogių aliejaus ir užgerti greipfrutų ar citrinų sultimis (kiek norisi). Paskui ant kepenų srities uždėti šiltą šildyklę (karšta nerekomenduojama) ir gultis ant dešinio šono.

23 val. pakartoti viską, kad buvo daroma 18 val. (120-150 mg alyvuogių aliejaus, sultys ir šildyklė). Tuo visos tos dienos procedūros baigtos. Gulkitės miegoti.

Trečioji diena - atkuriamoji. Daryti valomąją klizmą. Ji padeda geriau valyti, mažina intoksikaciją.

Po pirmos klizmos išgerti 150-200 mg bulvių sulčių (geriau iš neskustų rožinių bulvių) ir 30 minučių ramiai pagulėti. (Bulvių sultis gerti rytais dar 6-7 dienas). Toliau pagal norą galima gerti morkų sultis arba obuolių ir raudonųjų burokėlių sultis santykiu 5:1. Šios sultys palankiai veikia organizmo gleivines ir kepenis.

14 val. galima pradėti valgyti, laikantis 7 dienų tausojančios dietos: košės, sultys, bulvių košė, rūgštaus pieno produktai, daržovių sriubos, augalinis aliejus. Pirmą atkuriamąją dieną galima gerti žolelių arbatą su medumi. Savaitę po kepenų valymo organizmui leisti pailsėti. Visos procedūros nutraukiamos. Virškinimas turi susitvarkyti savarankiškai.

Po trijų valymo procedūrų, kai išeina šlakai, netenkama iki 8 kg svorio. Gerėja skrandžio ir virškinimo trakto veikla, praeina disbakteriozė, tirpsta akmenys tulžies pūslėje.

Sprendžiamos regėjimo pablogėjimo, susijusio su amžiumi problemos; kartais net susitvarko katarakta.

Kontraindikacijos tokiam gydymui yra psichinės ligos, opaligės paūmėjimas ir nėštumas.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.06.2019 laikas 12:39 Receptai – Patiekalai Purūs amerikietiški blyneliai pusryčiams
Nuostabiausias receptas, kaip pasigaminti purius amerikietiškus blynelius pusryčiams sau ir savo šeimai. Receptas ir video medžiaga.

Skaityti daugiau

29.07.2019 laikas 12:41 Receptai – Patiekalai Tokių sausainių iš varškės niekada nežino!
Gaminame namuose. Sausainiai iš varškės. Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

29.06.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti avienos šonkauliukai
Gaminame. Avienos šonkauliukai. Skardą išklojame folija, dedame šonkauliukus ir kepame apie 20-30 minučių iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanumėlis... Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau