Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2016 » Gegužės » 26

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


26.05.2016, 21:23
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (3895)

Kiek laiko gyvuoja civilizacija, tiek šiame pasaulyje būta slaptųjų organizacijų - masonai, tamplieriai, rozenkreiceriai ir daug kitų. Apie visas jas gana mažai žinoma, nes visos mokėjo puikiai saugoti kartais kraupias savo paslaptis. Vis dėlto absoliuti slaptumo čempionė yra Devynių nežinomųjų sąjunga. Tai iki šiol yra paslaptingiausia ir mažiausiai ištirta slaptoji organizacija. Ši brolija taip puikiai susimokiusi, kad jau keletą šimtmečių istorikai ginčijasi, ar apskritai kada nors tokia organizacija buvo.

Sužinok daugiau ...
26.05.2016, 13:47
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (3207)
Jau beveik šimtmetis praėjo nuo to laiko, kaip užkulisinės organizuotos jėgos ėmė griežtai kontroliuoti plataus vartojimo prekių gamybą, įvairiais būdais versdamos vartotoją atsisakyti nekokybiškų pirkinių naujų prekių naudai. Ar pastebėjote, kaip greitai pradėjo išsieikvoti telefonų ir kompiuterių akumuliatoriai? Ar susidūrėte su spausdintuvais, kurie nustoja spausdinti, nors ir užtaisyti rašalu ar toneriu? O programos be galo ir krašto atnaujinamos, atsisakydamos dirbti su ankstesnių versijų dokumentais. Ar pastebėjote, kad pigiau nusipirkti naują daiktą, nei suremontuoti seną? Kad garantijos laikas stambiai buitinei technikai neviršija 3 metų? O juk senos spausdinimo mašinėlės dirba ir šiandien, nekalbant jau apie mūsų senelių geležinius virtuvės rakandus.
Sužinok daugiau ...
26.05.2016, 07:04
Medicinos Naujienos Peržiūrų (4170)

Apžvelgus ne vieną atliktą tyrimą buvo nustatyta, kad kavos gėrimas gali padėti sumažinti žalą, kurią daro nesveikas maistas bei alkoholis.

Sužinok daugiau ...