Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2016 » Gegužės » 23

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


23.05.2016, 18:51
Civilizacijos Paslaptys Peržiūrų (4579)
Žodis "nanotechnologija" mūsų dienomis yra labai populiarus. Visų išsivysčiusių šalių vyriausybės priiminėja programas, kuriomis siekiama vystyti nanopramonę. Kas tai yra? "Nano" - tai kažkokio dydžio milijardinė dalis, pavyzdžiui, nanometras - milijardinė metro dalis. Nanotechnologijos - tai galimybė iš smulkiausių elementų - atomų - kurti naujas medžiagas su numatytomis savybėmis. tačiau ne be pagrindo sakoma, kad viskas, kas yra nauja, - tai seniai užmiršta sena. pasirodo, apie nanotechnologijas žinojo dar mūsų tolimi protėviai, sukūrę tokį nepaprastą gaminį, kokiu yra Likurgo taurė. Mokslas kol kas negali paaiškinti, kaip jiems tai pavyko.
Sužinok daugiau ...
23.05.2016, 12:04
Hipotezės Peržiūrų (3192)
Visata tokia sudėtinga, joje tiek daug paslapčių, kad bandydami jas įminti didžiausi žmonijos protai kelia netikėčiausias hipotezes.
Sužinok daugiau ...
23.05.2016, 07:07
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (3929)

Kadangi viešojoje erdvėje kyla vis garsesnės diskusijos apie, esą, visiškai nekaltų ir net naudingų (sveikatos atžvilgiu) kanapių legalizavimą, nutariau po šią temą pasižvalgyti ir aš. Trumpos apžvalgos pakako, kad galima būtų pateikti neilgą suvestinę.

Sužinok daugiau ...
23.05.2016, 06:50
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (3365)
Prieš dešimt metų, 2006 metų rugsėjį, JAV Kolumbijos apygardos teismo sprendimu tabako kompanijoms uždrausta meluoti amerikiečiams. Jei tiksliau, uždraudė skelbti, kad cigaretės, kuriose mažiau dervų, mažiau kenkia rūkančiajam, nei įprastos. Tabako gamintojai ne tik ignoravo teismo sprendimą, tačiau ir toliau skiria pinigus tyrimams, kurie turi paneigti nuomonę, kuria šiuolaikinė neabejoja. Apie tai, kaip būtent tai vyksta ir ką šioje srityje pasiekė tabako pramonė, pasakoja Atlantic.
Sužinok daugiau ...