Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2016 » Gegužės » 20

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


20.05.2016, 21:52
Elitas Peržiūrų (3556)
Pasaulio finansų sistema – pasaulinės ekonomikos skeletas. Jeigu anksčiau, Karlo Markso laikais, jo žymioji formulė skelbė „prekės-pinigai-prekės“. Tai dabartiniame pasaulyje ji atrodo jau kitaip: „pinigai-prekės-pinigai“. Pinigai, kurie kažkada buvo sugalvoti kaip instrumentas, aptarnaujantis prekių apyvartą, iš pradžių patys pavirto preke, o paskui iš pagalbinio instrumento pavirto svarbiausia gamybos priemone, kalbant to paties Markso terminais. Rezultatas: jeigu anksčiau pasaulio pinigai atspindėjo pasaulio prekių apyvartos situaciją, tai šiandien pasaulio ekonomika tampa finansinio pasaulio atspindžiu.
Sužinok daugiau ...
20.05.2016, 21:35
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (2267)
Polas Kreigas Robertsas mano, kad respublikono juodinimo kompanija – tiktai priešrinkiminės kovos pradžia. Buvęs finansų ministro patarėjas Ronaldo Reigano administracijoje Polas Kreigas Robertsas pareiškė, kad šalyje pradėta pretendento į JAV prezidento postą nuo respublikonų partijos Donaldo Trampo juodinimo programa. Eksperto žodžiais, kompanijos moderatoriai – Demokratų partijos kandidatės Hilari Klinton šalininkai.
Sužinok daugiau ...
20.05.2016, 06:22
Aiškiaregiai Peržiūrų (6101)
XV a. žmonės nerimaudami laukė Paskutinio teismo dienos. Parašyta daug tekstų, apibūdinančių, kas vyktų tą dieną. Tačiau neseniai buvo atrastas rankraštinis, kuris Paskutinio teismo dieną apibūdina kitaip – su žemėlapiais. Lotynų kalba parašyti rankraščiai pasakoja apie Antikristą, islamo iškilimą ir kitus įvykius, kurie, kaip manė to meto žmonės, turėjo įvykti 1651-aisiais.
Sužinok daugiau ...