Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2016 » Gegužės » 20

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


20.05.2016, 21:52
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (3310)
Pasaulio finansų sistema – pasaulinės ekonomikos skeletas. Jeigu anksčiau, Karlo Markso laikais, jo žymioji formulė skelbė „prekės-pinigai-prekės“. Tai dabartiniame pasaulyje ji atrodo jau kitaip: „pinigai-prekės-pinigai“. Pinigai, kurie kažkada buvo sugalvoti kaip instrumentas, aptarnaujantis prekių apyvartą, iš pradžių patys pavirto preke, o paskui iš pagalbinio instrumento pavirto svarbiausia gamybos priemone, kalbant to paties Markso terminais. Rezultatas: jeigu anksčiau pasaulio pinigai atspindėjo pasaulio prekių apyvartos situaciją, tai šiandien pasaulio ekonomika tampa finansinio pasaulio atspindžiu.
Sužinok daugiau ...
20.05.2016, 21:35
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (2202)
Polas Kreigas Robertsas mano, kad respublikono juodinimo kompanija – tiktai priešrinkiminės kovos pradžia. Buvęs finansų ministro patarėjas Ronaldo Reigano administracijoje Polas Kreigas Robertsas pareiškė, kad šalyje pradėta pretendento į JAV prezidento postą nuo respublikonų partijos Donaldo Trampo juodinimo programa. Eksperto žodžiais, kompanijos moderatoriai – Demokratų partijos kandidatės Hilari Klinton šalininkai.
Sužinok daugiau ...
20.05.2016, 06:22
Aiškiaregiai, Didieji Pranašai Peržiūrų (6000)
XV a. žmonės nerimaudami laukė Paskutinio teismo dienos. Parašyta daug tekstų, apibūdinančių, kas vyktų tą dieną. Tačiau neseniai buvo atrastas rankraštinis, kuris Paskutinio teismo dieną apibūdina kitaip – su žemėlapiais. Lotynų kalba parašyti rankraščiai pasakoja apie Antikristą, islamo iškilimą ir kitus įvykius, kurie, kaip manė to meto žmonės, turėjo įvykti 1651-aisiais.
Sužinok daugiau ...