Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2016 » Rugpjūčio » 17

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


17.08.2016, 22:19
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (55960)

Tai ko niekada nepasakys ginekologas: produktas, sunaikinantis grybelį, bakterijas ir nemalonų kvapą. Vaginitas - makšties uždegimas sukeltas patogeninių bakterijų ar grybelių. Pagal statistika, šia problemą turi kas trečia vaisingo amžiaus moteris.

Sužinok daugiau ...
17.08.2016, 19:41
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (169931)

Kaip greitai atauginti nagus, kurie niekada nelūžinės: padės paprastos priemonės iš keturių ingredientų! Brangūs salonai jau spėjo pasipelnyti nuo daugelių moterų kurios norėjo turėti stiprius ir ilgus nagus. Šiandiena pasidalinsime su jumis paslaptimi, kaip atauginti nagus, bet kokio ilgio.

Sužinok daugiau ...
17.08.2016, 18:14
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (51567)

Kaip atsikratyti stomatito burnoje per kelias minutes, be jokių vaistų! Geresnio metodo nuo šio «užkrato» aš nežinojau! Stomatitas - burnos ertmės liga. Be to, ši liga, žinoma kaip aftos opa, kurios yra labai skausmingos. Jos gali atsirasti bet kurioje vietoje, vidinėje burnos ertmėje - nuo jūsų lūpų ir skruostų, dantenų pagrindo ar po liežuvio viduje.

Sužinok daugiau ...
17.08.2016, 17:04
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (14450)
Meksikoje yra nedidelis Čavindos miestelis. Nors jame gyvena visiškai normalūs žmonės, užsiimantys pačia įprasčiausia veikla, ši vieta laikoma ne visiškai normalia. Čavinda - tai viena iš paslaptingų, mūsų planetos zonų, kur dažnai vyksta kokie mistiški, mūsų fizinio pasaulio dėsniais nepaaiškinami įvykiai. Paranormalių reiškinių tyrinėtojai teigia, kad šie įvykiai susiję su tuo, kad šiame miestelyje ir jo apylinkėse iškreipiama erdvė ir laikas.
Sužinok daugiau ...
17.08.2016, 16:32
Mistika Peržiūrų (6963)
"Aš pasakiau dukrai, kad svetainėje jos televizorius turi problemų su vaizdo ir garso cinchronizacija. Po to pastebėjau, kad virtuvėje veikiančiame televizoriuje irgi matomos dubliažo problemos. Ir staiga suvokiau, kad mano paties balsas nesutampa su artikuliacija. Reiškia, problema ne televizoriuose, o manyje!"
Sužinok daugiau ...