Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2016 » Lapkričio » 03

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


03.11.2016, 22:06
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (17299)

Kiekvienas iš mūsų, bent kartą gyvenime turėjo bronchitą, peršalimą ar kitas kvėpavimo takų infekcijas, kurios pradiniame etape dažnai lydimas sausu kosuliu. Daugelis, taip pat turėjo tokią stadiją, kai sausas kosulys virto šlapiu su specialia medžiaga, vadinama gleivėmis ar skreplėmis.

Sužinok daugiau ...
03.11.2016, 21:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (49543)
Česnakas - tai vienas iš sveikiausių maisto produktų mūsų planetoje! Ir mes daugelis žinome, kad visame pasaulyje žmonės žalią česnaką naudoja, kaip tradicinį vaistą, kontroliuoti aukštą ir žemą kraujo spaudimą, didelį cholesterolį, padeda kovoti su koronarinėmis širdies ligomis, apsaugoti nuo infarkto (širdies priepuolio). Manoma, kad česnakai apsaugo nuo angiotenzinų išsidėstymo - hormono, o taip pat padeda atpalaiduoti kraujagysles.
Sužinok daugiau ...
03.11.2016, 19:32
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (9262)
Kavos puodelis ryte yra ne tik skani, suteikianti žvalumo dienos pradžiai, bet ir naudinga sveikatai. Pasirodo, kad šis karštas skanus gėrimas gali padėti išvengti kai kurio vėžio tipo, demencijos, Parkinsono ligos ir t.t.
Sužinok daugiau ...
03.11.2016, 09:38
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2702)

Pati blogiausia vieta aliejui laikyti – prie viryklės, o atidarytą pakuotę reikia sunaudoti per vieną mėnesį. Taip LRT RADIJUI sako Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos Maisto skyriaus vyr. specialistė Rita Sadūnaitė. Anot jos, plastikinė tara rodo, kad aliejus nėra aukštos kokybės, save gerbiantis gamintojas produktą fasuos į tamsų stiklinį butelį.

Sužinok daugiau ...