Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2016 » Lapkričio » 04

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


04.11.2016, 21:37
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5828)

Jai jūs dažnai vykstate iš miesto, jūs tikriausiai pastebėjote pakelėse mėlynas gėles cikorijas. Tačiau, pagrindinis šio augalo turtas - stora šaknis, kuris gali organizmui suteikti vitaminų ir pagerinti sveikatą.

Sužinok daugiau ...
04.11.2016, 17:35
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (3027)
Ispanijoje netvarkingiems šunų savininkams atėjo sunkios dienos. Nors visur civilizuotose šalyse yra priimti potvarkiai, kad šuns savininko prievolė yra pasirūpinti, kad būtų surinktos jo augintinio išmatos, tačiau didelė dalis šunų augintojų tą prievolę ignoruoja, palikdami viską gatvėse. Ispanijoje šios problemos buvo imtasi iš esmės.
Sužinok daugiau ...
04.11.2016, 13:40
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (3881)
Pastaruoju metu tarp amerikiečių paauglių vis labiau populiarėja taip vadinami – farma-vakarėliai. Dalyviai atsineša su savimi ištisas saujas tablečių, dažniausiai psichotropinių preparatų, ir suberia jas į vieną bendrą didelį dubenėlį. Vėliau belieka tik imti jas iš ten ir griaudint muzikai užsigerti alkoholiu. Suprantama, dažnai pasitaiko perdozavimo atvejų, tame tarpe ir tokių, kurie baigiasi mirtimi. Taip kad vyresnių klasių mokinių tėvams už Atlanto vis dažniau rekomenduojama vaistus rakinti.
Sužinok daugiau ...