Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2016 » Lapkričio » 30

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


30.11.2016, 22:45
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (15794)
Aukšta temperatūra, kosulys, siaubinga savijauta… Tai tik keli simptomai iš didelės negalavimų puokštės, kurią ruduo ir žiema įteikia dažnam iš mūsų (kartais – ir po kelis kartus). Visa laimė, kad yra natūralių priemonių, kurios efektyviai padeda užkirsti jiems kelią, o apsirgus – greičiau atsistoti ant kojų. Žemiau pateikti geros savijautos receptai aktualiausi šaltuoju metų laiku, tačiau pravers ir jam pasibaigus.
Sužinok daugiau ...
30.11.2016, 22:10
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (40381)

Puikus receptas, kurį verta išsaugoti namie... Šie kartu ingredientai gali sumažinti cholesterolio kiekį kraujyje, skatinti kraujo apytaką ir išvalyti arterijas. Šias ligas galima gydyti įvairiais vaistais, bet mes siūlome efektyvesnę, natūralesnę priemonę, absoliučiai be jokio šalutinio poveikio.

Sužinok daugiau ...
30.11.2016, 20:12
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (15733)
XIV amžiaus pradžioje Europoje egzistavo apie pusantros dešimties dvasinių-riterių ordinų. Tamplierių, t.y. Šventyklos riterių ordinas toli gražu nebuvo pats turtingiausias. Tie patys hospitaljerai turėjo savo žinioje žymiai didesnes žemių valdas. Tačiau tamplieriai buvo patys įtakingiausi. Tik jie sugebėjo savo organizaciją paversti į milžinišką ūkinę ir finansinę struktūrą, tikrą transnacionalinę korporaciją, kuriai viduramžiais Europoje niekas negalėjo prilygti.
Sužinok daugiau ...
30.11.2016, 18:50
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (20812)
Verta pabandyti! Mineralinės nuosėdos ant dantų žinomos kaip apnašos. Laikui bėgant, apnašų didėja, jei jūs nepasirūpinsite, tai gali sukelti periodontitą. Žinoma, geriausias būdas pašalinti dantų akmenis - vizitas pas odontologą, kitas būdas - pašalinti dantų akmenis namuose.
Sužinok daugiau ...
30.11.2016, 17:48
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (11046)
Šie lašai padės jums! Rašau tai, kad padėčiau jums susitvarkyti kraujo apytaką. Daugelis žmonių serga šia problema, nuolat šaltos rankos ir pėdos. Be to, bloga kraujo apytaką gali sukelti nemalonių pasekmių. Tarp jų - venų varikozę.
Sužinok daugiau ...
30.11.2016, 12:58
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (39206)
Joks gripas, įskaitant ir kiaulių ar veršių, nėra užkrečiantis. Dėl tos pačios paprasčiausios priežasties, kad virusai – nėra gyvi organizmai. Užkrečiančios yra peršalimo ligos, nes jose labai aktyviai dalyvauja bakterijos. Kai į organizmą pakliūna toksinai, jie yra audinių sugeriami ir tampa nereikalingu organizmo balastu. Jeigu kas nors „suserga peršalimu“, mikroorganizmai suardo pažeistus audinius į balastą, o balasto organizmas atsikrato per nosį ir burną, kosint, čiaudint ir kitais visiems gerai žinomais simptomais. Peršalimas – natūralus organizmo apsivalymo būdas. Mikroflora mūsų organizmuose būtent ir yra tam, kad reguliuoti balasto kiekį organizme, o tuo pačiu ir surištą su balastu toksikozę.
Sužinok daugiau ...