Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2020 » Liepos » 30

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


30.07.2020, 18:27
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (1245)
Sunku būtų rasti žmogų, negirdėjusį apie Stounhendžą. Bet apie ne mažiau paslaptingą ir didingą Eivberio megalitų kompleksą žino nedaugelis. O ten yra didžiausias Britanijoje akmenų ratas, didžiausias Vakarų Europoje priešistorinis pilkapis, kultinės IV amžiaus prieš mūsų erą laidojimo vietos ir dar daug nepaprastai įdomių dalykų.
Sužinok daugiau ...
30.07.2020, 13:28
NSO, Ateiviai Peržiūrų (908)

Vietinė gyventoja išėjusi į savo balkoną ir pastebėjo NSO, kuris lėtai judėjo danguje virš miesto. Skrendant, objektas nuolat keisdavo savo formą, virsdamas penkiakampiu su iškyša centre, paskui į piramidę, paskui į dvi piramides sujungtomis tarpusavyje, tarsi ta būtų ne fizinis objektas, o tam tikra struktūra, gebanti transformuotis kaip panorėjęs, o kartais į neįtikėtinas formas.

Sužinok daugiau ...
30.07.2020, 08:21
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (1612)

Apsauginė veido kaukė pagaminta savo rankomis ne naujiena, nes yra daugybė variantų, kurioms naudojamas audinys, marlė, vata ir kitos modernesnės medžiagos. Dažniausiai tai yra daugkartinio naudojimo kaukės, štai yra vienas būdas, kaip pasigaminti vienkartinę veido kaukę iš tualetinio popieriaus ar popierinio rankšluosčio, jei esate namuose, darbe.

Sužinok daugiau ...