Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2020 » Liepos » 27

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


27.07.2020, 22:07
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3141)

Šiuo “universaliu vaistu“ buvo gydoma angina, ūmus laringitas, karštinė, diarėja, nušalimai, sumušimai, pradinės stadijos odos vėžys, paralyžius, galvos skausmai, reumatas ir daug kitų ligų. Šiandien ši priemonė beveik užmiršta.

Sužinok daugiau ...
27.07.2020, 21:32
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (983)

Atėjus šalčiams daugeliui žmonių pablogėja savijauta - dažnas peršalimas, angina, kankinantis kosulys, gripas. Žinoma, užsukus į bet kurią vaistinę, jums bus pasiūlyta daugybė įvairiausių vaistų nuo peršalimo ligų, tačiau jų kaina tikrai gana didelė, visų vaistų informaciniuose lapeliuose parašyta, kad prieš vartojimą reikia pasitarti su gydytoju, be to, vaistai sukelia pašalinius reiškinius. Todėl tikrai neverta užmiršti apie laiko patikrintas gamtines priemones.

Sužinok daugiau ...
27.07.2020, 18:57
Mistinės Būtybės Peržiūrų (864)

Kai vienas važiuoji naktį nuošaliu keliu, gali pamatyti pačių įmantriausių daiktų ir keisčiausių būtybių, kurie niekada nepasirodytų, jei būtum didelėje kompanijoje. Net kai tau atrodo, kad aplink nieko neįprasto, o automobilio žibintai tiesiog apšviečia kelio dangą priekyje, pasąmonėje jauti, kad bet kurią akimirką iš tamsos gali išlįsti kažkas didelio ir baisaus, o tada vėl dingti tamsoje, o tu net nespėsi nustebti.

Sužinok daugiau ...
27.07.2020, 16:40
Burtai, Magija Peržiūrų (887)

Ar kada nors pagalvojote, kodėl nuotaka dėvi nuometą arba, kodėl tikima, kad šią dieną reikia turėti kažką pasiskolinto? Štai keletas populiariausių vestuvių prietarų ir tai, kokios tikrosios reikšmės slypi už jų!

Sužinok daugiau ...
27.07.2020, 09:03
NSO, Ateiviai Peržiūrų (1218)

Šiandien vis daugiau specialistų linkę manyti, kad žymiai ankstesniais laikotarpiais, net iki Atlantidos ir senovės Egipto, jau egzistavo kelios labai išsivysčiusios civilizacijos. Tokį šuolį senovėje mokslininkai aiškina ateivių įsikišimu, taip patvirtina ir materialiniai įrodymai, o patys ateiviai daugelyje senųjų kultūrų figūruodavo kaip dievai.

Sužinok daugiau ...