Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2020 » Liepos » 19

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


19.07.2020, 19:16
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (845)

Reikia mylėti save ir gerbti kitus. Stresai nepadės atsigauti po insulto, bet priešingai - stresinėje būsenoje padidėja arterinis kraujospūdis, sustiprėja ūžesys ausyse, atsiranda galvos skausmai, galvos svaigimas. Stiprus stresas gali išprovokuoti hipertoninę krizę ir insultą. Reikia išmokti susilaikyti.

Sužinok daugiau ...
19.07.2020, 16:12
Automobilių Naujienos Peržiūrų (1381)
Pirmasis visiškai elektrinis Vokietijos „premium“ segmento automobilių gamintojos BMW visureigis oficialiai pristatytas visam pasauliui. Naujasis „BMW iX3“ tapo ir pirmuoju kompanijos elektromobiliu, kuriame įdiegta penktosios kartos „eDrive“ technologija, skelbiama pranešime žiniasklaidai.
Sužinok daugiau ...
19.07.2020, 13:49
Mistika Peržiūrų (1369)

Jei visi reiškiniai šiame pasaulyje turėtų vien materialinius paaiškinimus, tai pasaulis būtų daug skurdesnis meniniu požiūriu, nes dauguma šedevrų tiesiog nebūtų buvę sukurti. Visos visatos paslaptys seniausiai būtų atskleistos. Tačiau šis pasaulis nėra toks paprastas, kaip atrodo materialistams, dažnai jo paslaptys slypi kur kas giliau, negu galima įsivaizduoti. O kai kurios paslaptys slypi kur kas giliau, negu galima įsivaizduoti. O kai kurios paslaptys, pasitaikančios mūsų pasaulyje, turi ryšių su kitais pasauliais, paraleliniais ar dar kokiais nors. Ne išimtis ir šešėlio fenomenas...

Sužinok daugiau ...
19.07.2020, 12:30
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (1372)

Gobio dykuma – viena iš didžiausių pasaulio dykumų. Ji plyti 1,3 mln. kvadratinių kilometrų plote, išsitempusi milžinišku lanku 1600 kilometrų nuo Šiaurės Kinijos iki Pietryčių Mongolijos. Gobio dykumos plotai, kaip įprasta manyti, jau beveik 65 milijonus metų lieka nepakitę ir be vandens.

Sužinok daugiau ...
19.07.2020, 07:31
Pokalbiai | Vaizdai Peržiūrų (2573)

Q naujienos: COVID, CDC skandalas, Užkrato mirtingumas, CDC raportuoja kad Koronaviruso mirtingumas yra žemiau pandemijos ruibps, Moderna vakcinos, Rusija bando pavogti vakcinų tyrimus, Šėtono bažnyčia apie kaukes, Potvynis Kinijoje. damba, Sietlo merė nori nubausti protestuotojus po to kai šie protestavo prie jos namų...

Sužinok daugiau ...