Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2020 » Lapkričio » 26

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


26.11.2020, 22:14
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (757)
Šis vaistas buvo išrastas Vokietijoje. Gėrimas susideda iš česnako, citrinos, imbiero ir vandens. 3 paprastų maisto produktų derinys labai teigiamai veikia sveikatą ir bendrą organizmo būklę. Bet svarbiausia, kad šis gėrimas gali išgydyti užsikimšusias arterijas, sumažinti cholesterolio kiekį kraujyje ir išgydyti peršalimą
Sužinok daugiau ...
26.11.2020, 21:46
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2150)
Druskų nusėdimas ant kaklo vadinamas kaklo stuburo osteochondroze. Dėl to, kad kaklo stuburas yra labai svarbi kūno dalis, šios srities sutrikimai sukelia rimtus viso organizmo sutrikimus. Kaklo sritis yra kraujagyslių ir nervų, kurie maitina kaklo, veido ir kaukolės audinius, koncentracijos vieta.
Sužinok daugiau ...
26.11.2020, 21:02
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (899)
Kaip žinote, su amžiumi druskos kaupiasi sąnariuose, o tai sukelia sąnarių uždegimą, skausmą ir apriboja aktyvius judesius. Bet yra gana paprastas ir malonus liaudies receptas druskos nusėdimui sąnariuose.
Sužinok daugiau ...
26.11.2020, 19:47
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1162)

Smegenų kraujagyslių valymas yra labai naudingas jeigu turite pažeidę gimdos kaklelio stuburą ir osteochondrozę. Sužeidus ar turint ligą, pažeidžiamas kaklo stuburas, sutrinka sveika kraujotaka. Šie sutrikimai, nepakankamai maitina smegenis. Laikui bėgant kūnas prisitaiko, tačiau, norėdamas pagerinti kraujagyslių darbą, nepakenks išvalyti kraujagysles.

Sužinok daugiau ...
26.11.2020, 13:14
Pasąmonės Galios Peržiūrų (521)
Kad galėtumėte ką nors pakeisti savo gyvenime į gerą, pirmiausia svarbu būti nuoširdžioms su savimi. Keldamos sau atvirus klausimus ir aiškiai, sąžiningai į juos atsakydamos, sugebėsite suvokti tai, kas vyksta, ir sutvirtinti santykius su savo partneriu. Išanalizavusios savo atsakymus, sužinosite, kaip jums reikia elgtis toliau.
Sužinok daugiau ...
26.11.2020, 13:07
Pasąmonės Galios Peržiūrų (595)

Kodėl skurstančių vyrų žmonos būna vienodos? Ne pagal išvaizdą, nes kartais jos būna labai save prisižiūrinčios ir gražios. O pagal jų ypatingą elgesio būdą, kuris buvo įskiepytas tokios pat „nelaimingos“ motinos. Jos virtuoziškai programuoja savo vyrą skurdui. Kadaise gana sėkmingą ir perspektyvų partnerį jos paverčia nevykėliu ir niekam tikusiu.

Sužinok daugiau ...