Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2020 » Lapkričio » 12

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


12.11.2020, 22:17
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (809)

iena iš amžinų diskusijų, kartkartėmis pasirodančių sąmokslo platformose visame pasaulyje, yra nesibaigiančios diskusijos apie Žemės formą. Kai kurie žmonės tiki, kad Žemė - sfera, kabanti virš Saulės, o kiti mano, kad mes gyvename cirke, kuris yra plokščias, kaip ir bet kokia arena. Dieną prieš tai ši diskusija vėl įsiplieskė - visų pirma pagal vieno iš Elono Musko vaizdo įrašų, kurį žmonės atidžiai apžiūrėjo.

Sužinok daugiau ...
12.11.2020, 20:57
NSO, Ateiviai Peržiūrų (1086)
Kaip jau anksčiau pranešėme keliose medžiagose, rinkimai JAV, kažkodėl domina netoli Žemės esančius kosmoso vadovus - lapkričio 3 d. NSO pastebėjimas Amerikoje, plius / minusas, kažkaip radikaliai padidėjo. Todėl, dabar niekas ypač nesistebi spektaklio tęsimu.
Sužinok daugiau ...
12.11.2020, 20:19
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (682)

Garsus rabinas giliai pasinėrė į slaptus Toros kodus ir aptiko, kad dabartinė rinkimų krizė JAV pasireiškia neigiamų dvasinių jėgų užuominomis, tapusiai priežastimi, žmonių išvarymo iš Edeno sodo. Rabinas perspėja, kad jei kairieji sugebės įgyvendinti savo valdžios perėmimo planą, koronaviruso pandemija gali tapti Dienų Pabaigos priežastimi, kuri, kaip ir Biblijinis tvanas, sunaikins didžiąją dalį žmonijos

Sužinok daugiau ...
12.11.2020, 17:41
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1056)

Receptai nuo: Kiaušidžių policistozė, Šizofrenija ir epilepsija, Apsinuodijimas maistu, Gūžys ir kiaušidžių cista, Pragulos, Ūmi ir lėtinė leukozė, Saikingas alkoholio vartojimas apsaugo smegenis nuo traumų.

Sužinok daugiau ...