Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2020 » Lapkričio » 07

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


07.11.2020, 16:39
Aiškiaregiai, Didieji Pranašai Peržiūrų (1344)

Jau greitai savaitė, kai pagrindinis visuomenės užsiėmimas sekti Amerikos prezidento balsų skaičiavimus lapkričio 3 dienos rinkimuose. Ir nors dauguma žmonių buria, pradedant nuo esamos padėties, sąmokslo teoretikai, kaip išmintingiausia tinklo bendruomenės dalis, bando rasti atsakymą į klausimą ne tik iš dabarties, bet ir praeities.

Sužinok daugiau ...
07.11.2020, 15:22
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (1124)
Po labai keistų rinkimų JAV, kurių rezultatas vis dar nesuprantamas visiems, pasaulis yra šiek tiek apsnūdęs: brokeriai nežino, ką pirkti ir ką parduoti; aukščiausi mažų šalių vadovai nežino ką daryti; visų šalių ir tautų piliečiai nežino, kur ir kada pradėti judėti, nes civilizacija gali žlugti akimirksniu. Natūralu, kad „marsiečiai“ taip pat nėra abejingi dabartinei situacijai.
Sužinok daugiau ...
07.11.2020, 11:24
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1176)

Dabar žmonės beveik visi serga. Vėžys tiesiog pjauna žmones. O varnalėša gydo visus vėžinius susirgimus. Gydomas cukrinis diabetas, bronchitas, sinusitas, reumatas, podagra, artritas, osteochondrozė, kaulų lūžiai, tarpslankstelinė išvarža, aterosklerozė, ausų ligos, lėtinis koronarinis nepakankamumas.

Sužinok daugiau ...
07.11.2020, 10:31
Pomirtinis Gyvenimas Peržiūrų (1236)

Nepalo Himalajų urvo šventykloje neseniai buvo atrastas Tibeto vienuolis, įvilktas į gyvūnų odą. Vietos mokslininkai paskelbė jį seniausiu gyvu žmogumi pasaulyje (jam 196 metai). Kada jis, per transcendentinę meditaciją jis pateko į gilų transą, vadinamą „takatet“. Jo kūnas, patekęs į samadhi būseną, vis dar turi gyvybinių požymių .

Sužinok daugiau ...