Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2021 » Sausio » 26

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


26.01.2021, 22:33
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (1023)
Vienas iš svarbiausių šiuo metu JAV forumuose svarstomų klausimų yra visokių mistikų, parapsichologų ir kitų ekstrasensų, kurie iš anksto numatė dvi prezidento kadencijas Donaldui Trampui, klausimas. Pranašysčių buvo daug, be to, jas dažnai išsakydavo labai iškilūs žmonės, kurių įrašuose yra daugybė išsipildžiusių prognozių. Ir dabar, po Joe Bideno inauguracijos, visi kelia klausimą: kaip atsitiko, kad visi pranašai klydo?
Sužinok daugiau ...
26.01.2021, 20:20
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1219)
Ši iš svogūnų, raudonėlių ir obuolių pagaminta arbata yra daugelio žmonių paslaptis, kad natūraliai išliktų sveiki ir apsieitų be vaistų bei dirbtinių preparatų iš parduotuvės. Vartodami šią svogūnų arbatą su raudonėliais ir obuoliais, sustiprinsite imunitetą, ir žymiai sumažinsite virusinių ir kitų ligų užkrėtimo riziką!!
Sužinok daugiau ...
26.01.2021, 18:04
NSO, Ateiviai Peržiūrų (773)
Lantana - savivaldybė, įsikūrusi Palm Bičo grafystėje (Florida, JAV). Žiūrėdamas paplūdimyje padarytą vaizdo įrašą, liudininkas aptiko nenustatytą objektą, kuris per sekundės dalį dideliu greičiu nėrė iš didelio aukščio tiesiai į vandenyną.
Sužinok daugiau ...
26.01.2021, 13:05
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1308)
„Tu esi nusiteikusi isteriškai… Valgyk, dukra, dietinį kiaušinį“- bandė nuraminti vargšas karalius princesę iš animacinio filmo „Brėmeno muzikantai“. Ne veltui jis tikėjo maistine kiaušinių verte, nes skydliaukės ligų simptomai yra nervingumas, dirglumas ir depresija. Todėl kiaušinių valgymas yra vienas iš paprasčiausių būdų pagerinti skydliaukės veiklą.
Sužinok daugiau ...