Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2023 » Birželio » 06

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


06.06.2023, 20:19
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (484)
Skeptikai, kurie dažnai remiasi paskelbta oficialia Kondono komiteto (Condon committee) (internete tikrai galima rasti informacijos apie jį) ataskaita, net neįtaria, kad kartu su garsiuoju branduolinės energetikos mokslininku daktaru E. Kondonu šiame komitete buvo atominės bombos kūrėjas R. Oppenheimeris, astrofizikas D. Menzelis, magnetizmo ir jonosferos specialistas L. Berkneris, astronomas A. Heinekas (vėliau tapęs garsiu ufologu) ir keli CŽV darbuotojai.
Sužinok daugiau ...
06.06.2023, 19:54
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (667)

Tiems, kas skundžiasi bloga amtintimi, reikia daryti specialų kvėpavimo pratimą - vieną kartą per dieną, 20 dieną: palenkti galvą žemyn ir, lėtai traukiant orą per nosį, kelti ją atmerktomis akimis link lubų. Sulaikyti kvėpavimą, suskaičiuoti iki aštuonių ir lėtai, palenkus galvą, iškvėpti per burną (lūpos vamzdeliu). Padaryti keturis įkvėpimus ir iškvėpimus.

Sužinok daugiau ...
06.06.2023, 17:19
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (623)
Ši vaistažolių priemonė sujungia naudingąsias česnako ir raudonojo vyno savybes, gautas mišinys gali užkirsti kelią daugeliui ligų, išvalyti kraują, sustiprinti imuninę sistemą, pašalinti blogąjį cholesterolį, pagerinti širdies ir kraujagyslių veiklą, pašalinti iš organizmo druskų perteklių, padidinti ištvermę, suteikti energijos ir kovoti su įvairiomis infekcijomis.
Sužinok daugiau ...