Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2023 » Birželio » 21

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


21.06.2023, 21:00
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (363)
Amerikietis orų pranešėjas buvo pagautas prisipažįstantis, kad JAV kariuomenė keičia orus. Pasak orų pranešėjo, kuris savo žiūrovams aiškino apie orų radarų anomalijas, kariškiai pastarąsias dvi savaites vykdė pratybas, kurios pakeitė orus, ir "nors atrodo, kad ten lyja, taip nėra". Žiūrėkite:
Sužinok daugiau ...
21.06.2023, 20:10
Mistika Peržiūrų (461)
Pentagonas, JAV gynybos departamento būstinė, įsikūrusi Arlingtono apygardoje netoli šalies sostinės, dažnai vadinamas paslaptinguoju penkiakampiu. Tai yra didžiausias pasaulyje biurų pastatas, priklausantis vienam savininkui, ir keturioliktas pagal patalpų plotą. Jo istoriją gaubia daugybė mistinių paslapčių, susijusių ne tik su karinėmis paslaptimis, bet ir su taisyklingo penkiakampio forma bei daugybe geometrinių ir skaitmeninių simbolių.
Sužinok daugiau ...
21.06.2023, 14:25
Pasąmonės Galios Peržiūrų (470)
Santuokinio gyvenimo pradžioje kiekviena pora, žinoma, tiki laiminga ateitimi ir ilgais bendro gyvenimo metais. Deja, ne visos šios rožinės prognozės išsipildo. Ir dažniausiai ne dėl to, kad partneriai staiga "nesutaria charakteriu. Santuokos konsultanto teigimu, yra keturios dažniausiai pasitaikančios skyrybų priežastys.
Sužinok daugiau ...
21.06.2023, 13:47
Pasąmonės Galios Peržiūrų (412)

Išdavystė sukelia nusivylimą žmogumi, kuriuo pasitikėjote. Štai kodėl tai įveikti, o juo labiau atleisti, yra sunku. Tačiau galbūt kartais tai būtina dėl santykių gerovės. Kad tai padarytumėte, pirmiausia turite suprasti išdavystės priežastį.

Sužinok daugiau ...
21.06.2023, 07:28
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (558)
Didžiosios Britanijos mokyklose mokiniams leidžiama apsimesti gyvūnais, įskaitant arklius, kates, o vienu atveju - mėnulį, ir bendrauti su mokytojais naudojant "gyvūnų garsus", rodo "The Telegraph" atliktas tyrimas.
Sužinok daugiau ...