Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2023 » Rugsėjo » 23

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


23.09.2023, 19:42
Pasąmonės Galios Peržiūrų (314)
Ar pastebėjote šiuos vyrų reikalavimus? Nuolat diskutuoja apie kažkokią tobulą porą. Įdomiausia tai, kad ji ne visada net egzistuoja. Ypač jei jie aptarinėja ne tik išvaizdą, bet ir charakterį. Moterys, būkime atviri, taip pat yra nuodėmingos.
Sužinok daugiau ...
23.09.2023, 19:23
Pasąmonės Galios Peržiūrų (440)
Mūsų frazės visada buvo ir bus atspindys to, kas vyksta mūsų viduje. Jei žmogus yra stiprus ir drąsus, jo kalba skirsis nuo, pavyzdžiui, tinginio ir silpno žmogaus. Labai svarbu išmokti atskirti šiuos dalykus žmonių kalboje. Juk taip iš karto suprasite, koks žmogus stovi prieš jus. Ar verta su juo bendrauti, ar verta juo pasitikėti ir pan. Todėl išsiaiškinkime, kokias frazes vartoja tingus ir silpnas žmogus.
Sužinok daugiau ...
23.09.2023, 19:06
Pasąmonės Galios Peržiūrų (403)
Vyras gali gyventi su moterimi dėl įvairių priežasčių. Iš pradžių taip, meilė ir trauka dažnai vaidina svarbų vaidmenį. Tačiau bėga metai. Ir nebėra taip, kad vyras gyvena su moterimi tik todėl, kad ją nuoširdžiai myli. Galbūt jis tiesiog prie jos priprato. Na, o moteris gyvena su juo, tegul gyvena, užtenka įpročio. Kam ką nors keisti? Bet kartais moteriai svarbu žinoti, ar ji vis dar nuoširdžiai mylima. O gal ji tiesiog prie jos pripratusi. Ir gyvena su ja tiesiog automatiškai, negalvodama.
Sužinok daugiau ...
23.09.2023, 12:08
Pasąmonės Galios Peržiūrų (324)
Kaip žinia, protas gali būti įvairaus kalibro ir profilio: praktiškas, moksliškas, kūrybiškas, nuovokus, „moteriškas“, elgsenos, psichologinis ir taip toliau. Bet aš manau, kad svarbiausias proto tipas yra tas, kuris leidžia žmogui teisingai žvelgti į gyvenimą.
Sužinok daugiau ...