Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2023 » Rugsėjo » 04

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


04.09.2023, 13:08
Pasąmonės Galios Peržiūrų (546)
Visi žmonės linkę įsižeisti. Štai net ir šiandien pakeliui į darbą kažkas netyčia užmynė jums ant kojos ir neatsiprašė. Įsižeidėte? Žinoma! Arba išvakarėse mylimas žmogus ką nors ne taip pasakė ar padarė. Skaudu? Na, o kaipgi kitaip?! Arba jūs pats užsimąstęs siurbtelėjote per karštos kavos. Ir tuojau pat supykote: ant savęs, ant kavos ir ant viso pasaulio. Kuo čia dar galima stebėtis…
Sužinok daugiau ...
04.09.2023, 07:19
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (576)

Šis paprastas testas leis patikrinti jūsų spalvinį regėjimą, t. y. akių gebėjimą atskirti įvairias spalvas. Jeigu gali perskaityti visus 6 žodžius, sveikiname, tavo spalvinis regėjimas yra puikus. Jeigu mažiau – reikėtų skirti daugiau dėmesio maisto racionui, darbo ir poilsio režimui. Jeigu sugebėjai perskaityti vos vieną žodį arba nieko neperskaitei – reikėtų kreiptis į gydytoją ir išbandyti rimtesnius testus.

Sužinok daugiau ...
04.09.2023, 06:58
Pasąmonės Galios Peržiūrų (531)
Įdomu, kad dideliuose miestuose pagyvenę žmonės žymiai aštriau jaučia vienatvę. Jie neturi jokio noro susipažinti su naujais žmonėmis, rasti draugų ir plėsti savo akiratį. Net jei yra pageidavimas, tai kartais nėra galimybių.
Sužinok daugiau ...