Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2023 » Rugsėjo » 24

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


24.09.2023, 15:12
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (402)
Billas Clintonas (Bill Clinton ) ir popiežius Pranciškus (Pope Francis) suvienijo jėgas ir paragino pasaulio lyderius siekti žmonių depopuliacijos kaip strategijos, kuri padėtų išgelbėti planetą nuo vadinamojo "visuotinio virimo" (global boiling).
Sužinok daugiau ...
24.09.2023, 13:56
Pokalbiai | Vaizdai Peržiūrų (537)
Neseniai Indijoje vykusiame G20 aukščiausiojo lygio susitikime grupės Finansinio stabilumo tarybos atstovas paskelbė, kad netrukus bus galima naudotis pasauline skaitmenine valiuta ir skaitmeniniais tapatybės dokumentais, ir pridūrė, kad Indijoje jie jau yra įprasti. Šios "naujovės", žinoma, parduodamos kaip didelis patogumas plačiajai visuomenei, tačiau tikroji varomoji jėga greičiausiai bus kontrolė.
Sužinok daugiau ...
24.09.2023, 13:41
Medicinos Naujienos Peržiūrų (451)

Paplitęs klaidingas įsitikinimas, kad gyvsidabrio turinčios vakcinų sudedamosios dalies tiomersalio visiškai atsisakyta visose vakcinose. Tiesa ta, kad kai kuriose gripo vakcinose, įskaitant specialiai nėščiosioms, kūdikiams ir vaikams skirtas vakcinas, vis dar yra tiomerozalio.

Sužinok daugiau ...
24.09.2023, 11:57
Pasąmonės Galios Peržiūrų (390)
Gyvenu su senyvo amžiaus mama skirtingose miesto dalyse. Matomės retai, bet reguliariai skambiname viena kitai. Tarp mūsų niekada nebuvo šiltų santykių. Tačiau kuo ji vyresnė, tuo sunkiau mums bendrauti. Kiekvienas susitikimas, kiekvienas pokalbis baigiasi ginčais ir abipusiais priekaištais. Nekalta pastaba virsta jos skundu ir priekaištu. Iš mano pusės - įžeidimu, ašaromis. Ar įmanoma ką nors dėl to padaryti?
Sužinok daugiau ...
24.09.2023, 08:27
Pasąmonės Galios Peržiūrų (241)

Dabar daugelis šeimų kenčia nuo problemų, susijusių su priklausomybe nuo alkoholio, narkotikų, žaidimų ir kompiuterių, taip pat nuo paauglių ar net suaugusių vyrų, kurie guli ant sofos ir nieko neveikia. Kodėl sakau šeimos? Kodėl nepasakiau: Kodėl neparašiau: "Jis geria diena iš dienos ir tai tęsiasi metų metus!", kodėl neparašiau: "Ji vartoja narkotikus ir naktimis nebūna namie!", kodėl neparašiau: "Jis guli ant sofos ir nieko nenori daryti!"? Todėl, kad kenčia ir serga ne tik vienas žmogus, bet visa šeima kaip visuma.

Sužinok daugiau ...