Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2023 » Rugsėjo » 16

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


16.09.2023, 19:24
Pasąmonės Galios Peržiūrų (557)
Kiekvienas vyras išgyvena pragarą pavadinimu „vidurio amžiaus krizė“. Tiksliau, tai jis galvoja, kad išgyvena pragarą. Iš tikrųjų pragaru keliauja ne vyras, o tuo metu šalia esanti nelaimingoji. Kol sutuoktinis kraustosi iš proto, jo išrinktoji turi būti protinga, kantri ir supratinga.
Sužinok daugiau ...
16.09.2023, 19:20
Pasąmonės Galios Peržiūrų (171)
Rusų poetas Chlebnikovas draugavo su kitu poetu. Pilietinio karo metu jie kartu ėjo per stepę, poetas susirgo ir nebegalėjo tęsti kelionės. Chlebnikovas jį paliko ir toliau ėjo vienas. Mirštantis draugas paprašė: „Bent jau palaidok mane žmoniškai!“ Chlebnikovas romantiškai atsakė: „Stepė tave palaidos!“ Ir išėjo. Laimei, poetas išgyveno. Ir vėliau sutiko tą genialų Chlebnikovą. Šis labai apsidžiaugė! Ak, sako, kaip gerai, kad tu gyvas! Tačiau jų draugystė nutrūko.
Sužinok daugiau ...
16.09.2023, 19:05
Pasąmonės Galios Peržiūrų (199)
Turbūt ne kartą esate susidūrę su situacija, kai tiesiog spindite iš laimės, norite šiuo jausmu pasidalinti su visu pasauliu, tačiau jums atsako tik kreivais žvilgsniais ir nepritarimu. Kodėl jūsų vidinė šviesa taip nervina žmones, gyvenančius tamsoje?
Sužinok daugiau ...