Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2016 » Rugpjūčio » 12

6 priežastys, kodėl reikia vengti gripo vakcinos

Artėjant žiemai žmonės yra gąsdinami gripu ir jiems brukamas lengvas ‘išsigelbėjimo būdas’- gripo vakcinos. Bet jos yra pavojingos ir neduoda jokios naudos. Pateiksiu šešias priežastis, kodėl reikia vengti gripo vakcinos:

1. Nėra jokių įrodymų, kad gripo vakcinos yra efektyvios. Šios vakcinos apsaugo tik nuo keleto gripo viruso formų (kiekvienais metais būna vis kita viruso forma/formos), nes gripo virusai
mutuoja (keičiasi). 2004 metais Nacionalinis vakcinų centras (USA) paskelbė, kad tais metais platintos gripo vakcinos neturėjo priešnuodžių prieš daugelį 2004 metais pasireiškusių gripo formų. Gripo vakcinos kuriamos prognozuojant kokia forma bus tais metais, deja, prognozės būna klaidingos. Didelės apimties tyrimas (260 tūkst. vaikų) nustatė, kad gripo vakcina ne geresnė nei placebas (kai tyrime dalyvaujantys asmenys gauna vaistą, kuriame nėra jokių veiklių medžiagų, bet gavėjas to nežino).

2. Gripo vakcinos, kaip ir daugelis kitų, turi gyvsidabrio, kuris yra vienas toksiškiausių metalų ir net mažomis dozėmis pavojingas sveikatai. Gripo vakcinoje yra Thimerosal, kuris pagamintas iš gyvsidabrio. Vienoje gripo vakcinos injekcijoje yra 250 kartų didesnė gyvsidabrio dozė, nei legali leistina pavojingų atliekų norma. Gyvsidabris gali sukelti depresiją, pyktį, virškinimo sutrikimus, silpnina imuninę sistemą, gali sutrikdyti skydliaukės veiklą, labai neigiamai veikia inkstus, blogina atmintį, gali sukelti galvos skausmą ir kt. Gyvsidabrio taip pat yra amalgaminėse dantų plombose. Ir jas reiktų pašalinti, bet reikia kvalifikuoto specialisto, kuris sugebėtų tai padaryti saugiai, nes paskleidus bus dar blogiau. Šios plombos garuoja valgant karštą maistą. Bet daugiau apie tai ateityje.

3. Daugelis gripo vakcinų savo sudėtyje turi antibiotikų - neomycin, polymyxin B ir gentamicin, kurie dedami tam, kad būtų pašalintos bakterijos, kurios naudojamos gaminant vakciną. Antibiotikai yra labai pavojingi sveikatai, nes jie sunaikina žarnyno mikroflorą (nuo kurios priklauso imuninės sistemos veikla, virškinimas ir  toksinų šalinimas), skatina kandidos augimą (grybelinė/mieline žarnyno bakterija, kai sunaikinamos gerosios bakterijos ir įsivyrauja kandida ir kitos blogos bakterijos)

4.Vakcinos savo sudėtyje turi Polysorbate80, kuris yra emulsiklis. Jis yra labai toksiška medžiaga ir gali labai nusilpninti imuninę sistemą (kuriai nusilpus kaip tik ir pasireiškia gripas ir kitos ligos) ir net sukelti anafilaktinį šoką (retais atvejais). Polysorbate80 neigiamai veikia reprodukcinę sistemą ir net gali sukelti nevaisingumą (galbūt ne atsitiktinumas, kad vis daugiau ir daugiau vyrų ir moterų yra nevaisingi), skatina vėžį ir mutageninius procesus (genų pokyčiai, kurie gali turėti neigiamas
pasekmės).

5. Vis daugiau įrodymų, kad gripo vakcinos sukelia Alzhaimerio ligą (Alzheimerio liga yra progresuojanti nervų sistemos degeneracinė liga, kuriai būdingas laipsniškas atminties blogėjimas, kalbos ir orientacijos sutrikimas, praktinių įgūdžių nykimas, mažėjantis sugebėjimas
atlikti kasdienius darbus). Nes gripo vakcinoje yra aliuminio (dar vienas toksiškas metalas) ir formeldahydo (naudojamo lavonams balzamuoti ir, beje, taip pat žuvų ikrams konservuoti), kuris susimaišęs su gyvsidabriu yra dar pavojingesnis.

Tyrimai parodė, kad žmonėms, kurie gavo gripo vakciną 3-5 metus iš eilės, 10 kartų padidėjo Alzhaimerio rizika.

6. Gripo vakcina yra neefektyvi ir pavojinga sveikatai ir visiškai nereikalinga. Dar blogiau, ši vakcina žmonėms duoda klaidingą saugumo jausmą. Reikia logiškai pagalvoti, kaip į organizmą suleidus kažkokio nuodo jis padės apsisaugot nuo infekcijos. Beje, tik pasirodžius vakcinoms taip pat galvojo ir daugelis gydytojų ir prireikė nemažai laiko kol farmacijos kompanijos sugebėjo gydytojus įtikint (apgauti), nes vakcinos yra pigus ir garantuotas biznis, tiek jų gamintojams, tiek administruojančioms gydymo įstaigoms.

Vaikų skiepijimas labai pavojingas

Vaikų vakcinos taip pat yra labai pavojingos ir silpnina ir taip dar silpną gležno jauno organizmo imuninę sistemą. Yra nemažai atvejų, kai suleidus vakcinas vaikai mirė ar tapo autistiški. Deja, šis faktas vis dar yra gėdingai neigiamas norint pasipelnyti.

Daugiau apie vaikų vakcinas kitą kartą. Patarčiau neskiepyti savo mažų vaikų, nes vėlgi nėra įrodymų, kad tos vakcinos yra efektyvios. Dar daugiau, yra net manoma, kad daugelio chroniškų ligų priežastys slypi vaikystėje gautose vakcinose.

Kaip apsisaugoti nuo gripo be vakcinų?

Reikia stiprinti imuninę sistemą: grūdintis, valgyti daug šviežių vaisių ir daržovių, bei vengti blogo maisto ir pirmiausia cukraus, nes šis legalus narkotikas labai slopina imuninę sistemą ir taip atveria kelia visokioms infekcijoms, virusams ir ligoms.

Dar galima vartoti geros kokybės vitaminus, nes žiemą jų dažnai trūksta. Vitaminas C gali būti naudingas ir galima vartoti net kelis tūkstančius miligramų per dieną, bet aišku tik geros kokybės,
nes kitaip gali būti pavojinga.

Taip pat vasarą reikia saikingai būti saulėje, kad pasigamintų pakankamai vitamino D, nes šis vitaminas/hormonas yra labai svarbus. Reikia vengti streso ir pakankamai miegoti (6-8 valandas).

Kai imuninė sistema stipri, jokių vakcinų nereikia.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://sveikatossaltinis.blogas.lt/tema/vakcinu-pavojus

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.09.2018 laikas 07:23 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai praguloms gydyti

Pragulos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai praguloms gydyti, receptai nuo pragulų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vais...

Skaityti daugiau

04.12.2017 laikas 10:48 Receptai – Patiekalai Arbata nuo tonzilito (medetka, jonažolė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Tonzilitas. Ingredientai: medetka, jonažolė

Skaityti daugiau

19.01.2018 laikas 15:04 Receptai – Patiekalai Drėkinamoji varškės ir medaus kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Riebios veido odos. Ingredientai: Varškė, Skystas medus, Kiaušinis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau