Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mokslo Afiša » 2017 » Balandžio » 7

Ar fizika gali įrodyti Dievo egzistavimą?

Trumpos žinios. Mitijo Kaku – garsus fizikas teoretikas, futuristas ir bestselerių autorius, stygų teorijos pagrindu sukūrė teoriją, kuri įrodo Dievo egzistavimą. Stygų teorija teigia, kad matoma elementarių dalelių įvairovė – iš tikro yra virpesių būsenos.

Dr. Kaku neabejoja protingo Visatos dizaino faktu, kas labai erzina mokslo visuomenę – juk jis yra vienas iš garsiausių ir gerbiamų pasaulio fizikų, stygų lauko teorijos bendraautorius. „Aš priėjau išvadą, kad visus mus šiame pasaulyje valdo Aukščiausio proto sukurti dėsniai ir taisyklės“ – pareiškė jis.

Ar fizika gali įrodyti Dievo egzistavimą? Dr. Kaku yra vienas iš „Visko teorijos“, kurią dar pradėjo didysis fizikas A. Einšteinas, kūrimo tęsėju. „Visko teorija“ turi suvienyti keturias fundamentalias Visatos jėgas, pasireiškiančias gravitacinėje, elektromagnetinėje, stipriojoje ir silpnojoje sąveikose.

Kaku požiūriu fizikos esminis tikslas – „rasti lygti, kuri leistų suvienyti visas Visatos jėgas ir pažinti Dievo protą“. Norą rasti tokią formulę gyvenimo pabaigoje buvo pareiškęs ir Einšteinas.

Ontologijos ir pažinimo teorijos profesoriaus, Ph.Dr. Michelio Laitmano teigimu tokia formulė jau seniai surasta ir detaliai aprašyta Biblijoje, tačiau kurios perskaityti neįmanoma nepasitelkus kabalistų komentarų.

Kabalistai, kaip ir mūsų pasaulio mokslininkai remiasi tik metodiniais empirinių tyrimų rezultatais, tačiau tyrimams naudoja ne išorinius prietaisus, o vidinius, ir gautus tyrimo duomenis, rezultatus tiksliai aprašo savo knygose. Fundamentalus kabalistinis komentaras penkiaknygei yra knyga „Zohar“.

Parengė: Vincas Andriušis, šaltinis: andriusis.wordpress.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.01.2018 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Žolelių nuoviro kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Riebios veido odos. Ingredientai: Ramunėlių, Liepžiedžių, Šeivamedžio uogų, Medaus, Avižinių miltų.

Skaityti daugiau

09.11.2017 laikas 10:46 Receptai – Patiekalai Arbata mažinantį karščiavimą (liepžiedžiai, mėtos)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, prakaitavimas. Ingredientai: liepos žiedai, mėta, šeivamedžio juodugio žiedų, vanduo.

Skaityti daugiau

05.06.2019 laikas 22:07 Receptai – Patiekalai Nuo tokių pyragaičių nestorėjama. Užsirašykite receptą – ir skanu, ir nekenkia!

Šaldytuve liko neišgerta kefyro stiklinė, o jūs nežinote, ką su ja daryti? Pasigaminkite šiuos skanius pyragėlius! Be to šie pyragėliai paruošiami neįtikėtinai greitai, nereikia mielių, nereikia sugaišti laiko pasigaminti tešlą...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
29.04.2024 laikas 07:04 Tikroji Medūzos Gorgonės istorija
Medūza Gorgonė yra vienas lengviausiai atpažįstamų graikų mitologijos personažų. Su savo unikaliais gyvatės plaukais ir gebėjimu paversti akmeniu kiekvieną, kuris į ją pažvelgia, ji yra viena populiariausių senovės istorijų pabaisų....

Skaityti daugiau

29.04.2024 laikas 06:51 2024 m. balandžio 29 d. horoskopas: prognozės visiems zodiako ženklams

Tie, kurie šiandien dirba, būkite itin atidūs darbe. Marsas (darbo planeta) yra susijungęs su Neptūnu (klaidų, miglų planeta). Artimiausiomis dienomis darbo reikaluose vyraus sumaištis, netikrumas ir chaosas.

...

Skaityti daugiau

28.04.2024 laikas 21:39 Finansinis horoskopas 2024 m. balandžio 29 d. - gegužės 5 d. savaitei
Visą savaitę lėtoji planeta - Plutonas yra stacionarumo fazėje, pereinančioje į retro judėjimą, kuris sustiprina transformacijos procesus pasaulio bendruomenėje

Skaityti daugiau