Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Balandžio » 26

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


26.04.2017, 21:23
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3397)
Kataboliniu baltymų irimo atveju išsiskiria energija ATP formoje ir azoto katabolitai. Azotas yra pats pagrindinis dalyvis toksinų susidaryme, kurių yra kiekviename iš mūsų. Dalį šių toksinų sutvarko kepenys, dalis atitenka inkstams, kurie juos išfiltruoja ir pašalina iš organizmo su šlapimu.
Sužinok daugiau ...
26.04.2017, 20:54
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4309)

Kaip baltymai įsisavinami? Tam, kad įsisavinti baltymus, organizmui reikalingi fermentai. Pati greičiausia fermentų gamintoja baltymų įsisavinimui yra kasa. Tam, kad pagaminti fermentus 100 g baltymo perdirbimui, organizmas turi iš savęs paimti 460g aminorūgščių skolon, kurios po to grąžinamos su „palūkanomis“.

Sužinok daugiau ...
26.04.2017, 20:32
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4909)
Taigi pasikartosim: žmogaus kūnas elektrinių krūvių požiūriu yra neutralus. Tačiau mes visi esame pažįstami su statinėmis iškrovomis, kurios kyla, pavyzdžiui, nusiimant/užsidedant įvairius drabužius, šukuojant plaukus, vaikščiojant tam tikromis grindų dangomis ir t.t. Kur kas mažiau žmonių žino, kad statiniai krūviai ypač pasireiškia šaltuoju metų laiku ir beveik bepasireiškia šiltuoju. Iškrovos gali būti tokios stiprios, kad yra ne tik matomos, bet ir sukelia realų skausmą.
Sužinok daugiau ...
26.04.2017, 13:52
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (7325)
Naudingos imbiero savybės plačiai žinomos. Jį naudoja gydymui ir profilaktikai daugelio susirgimų. Imbieras labai gerai veikia virškinimo sistemą. Patiekalams jis suteikia ypatingą skonį, be to daro juos lengvai įsisavinamus organizmui, padeda išvengti raugėjimo, stimuliuoja skrandžio sulčių išsiskyrimą, normalizuoja skrandžio veiklą. Jei reguliariai vartosime imbiero šaknį, žmogaus apetitas žymiai pagerės.
Sužinok daugiau ...