Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Balandžio » 24

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


24.04.2017, 17:27
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (34094)

Šis triukas veikia! Ypač veiksmingas turint ekonominių problemų, bet taip pat gali padėti išspręsti daugelį problemų, kurios atsiranda jūsų namuose. Aš niekada nemaniau, kad 7 česnako skiltelės ir 7 lauro lapai butelyje, gali padaryti tai...

Sužinok daugiau ...
24.04.2017, 15:16
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5607)
Gydantis nuo vėžio labai naudingas gali būti papildomas organizmo stiprinimas bei gyvenimo kokybės gerinimas alternatyviais metodais, pavyzdžiui, aromaterapija, homeopatija, fitoterapija – sergant vėžiu, gali būti naudingi visi augalai, turintys antioksidantų, neutralizuojančių laisvuosius radikalus. Tuo pačiu pacientai turi nepamiršti, kad sergantiesiems vėžiu kartu su antioksidantais ypač svarbūs yra alkaloidai, medžiagos, kurios pasižymi daugybe savybių: mažina vėžinių ląstelių dalijimąsi, slopina spazminius skausmus, turi raminantį poveikį. Lietuvoje yra augalas – ugniažolė, kurioje yra apie 20 alkaloidų druskos pavidalu.
Sužinok daugiau ...
24.04.2017, 10:43
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4404)

Paimkite keturių citrinų sultis ir minkštimą. Vienos citrinos žievelę sutarkuokite ir sumaišykite su minkštimu bei sultimis. Mišinį pasaldinkite pagal skonį medumi arba uogiene, vaisių džemu – kad nebūtų taip rūgštu ir kartu. A. Ereto tvirtinimu, toks gėrimas padeda net tada, kai kitos organizmo valymo priemonės neduoda jokių apčiuopiamų rezultatų.

Sužinok daugiau ...
24.04.2017, 10:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3938)

Bičių nuodai – ypatingos bičių liaukos sekretas, išleidžiamas per geluonį bitei saugant savo palikuonis, lizdą arba tiesiog ginantis nuo tikrų ar menamų priešų. Iš išorės bičių nuodai skaidrūs, aštraus kvapo, kartūs ir deginantys. Šiuose nuoduose esama organinių rūgščių, mineralų, baltymų, įvairių fermentų. Dauguma jų – labai svarbūs žmogaus organizme vykstantiems biologiniams procesams.

Sužinok daugiau ...