Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Balandžio » 01

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


01.04.2017, 15:11
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3831)
Akių vokai ir junginė greitai reaguoja į alergeną, todėl dažnai pasireiškia alerginis vokų paburkimas, junginės alerginis uždegimas - alerginis konjunktyvitas.
Sužinok daugiau ...
01.04.2017, 09:02
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3362)
Turbūt visiems žmonėms yra tekę girdėti apie vadinamuosius vampyrus, o kai kuriems net “savo kailiu patirti” jų galią. Kodėl vieni žmonės siurbia energiją, o kiti ją atiduoda? Kaip vyksta šis procesas? Į tokius klausimus bando atsakyti įvairių sričių specialistai: bioenergetikai, gydytojai, liaudies medicinos atstovai ir astrologai.
Sužinok daugiau ...
01.04.2017, 08:53
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2766)
Gydymasis išrūgomis yra vienas seniausių ir Lietuvoje visiškai nepelnytai užmirštas. Jį jau Hipokrato laikais gydytojai skirdavo nuodingoms medžiagoms ir šlakams iš organizmo šalinti; tai ypač padėdavo apsinuodijus nekokybiškais maisto produktais ar sergant lėtinėmis kepenų ligomis.
Sužinok daugiau ...
01.04.2017, 08:44
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5807)
Šiltuoju metų laiku mažai kas nenusižengia taisyklėms ir slapčia suvalgo vieną kitą neplautą vaisių arba daržovę. Deja, ant jų gali būti askaridžių ir kitų parazitų kiaušinėlių. Tačiau net jeigu jūs kruopščiai viską nuplaunate, tikimybė užsikrėsti vis tiek išlieka. kirmėlytės, naudingi patarimai, kaip atsikratyti žarnyno parazitų, glistos, gydymo būdai, spalinukes, spalinukiu gydymas, zarnyno parazitai, detoxic nuo kirmeliu, parazitu isvarymas cesnakais
Sužinok daugiau ...