Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Balandžio » 1

Liaudies medicina: vampyrai ir donorai

Turbūt visiems žmonėms yra tekę girdėti apie vadinamuosius vampyrus, o kai kuriems net “savo kailiu patirti” jų galią. Kodėl vieni žmonės siurbia energiją, o kiti ją atiduoda?

Kaip vyksta šis procesas? Į tokius klausimus bando atsakyti įvairių sričių specialistai: bioenergetikai, gydytojai, liaudies medicinos atstovai ir astrologai.

Apiplėšimas be fizinio kontakto

Taip vampyrizmą linkę vadinti bioenergetikai. Vampyro išsekintas žmogus apatiškas, dirglus, nenori valgyti, skundžiasi nuovargiu, energijos stoka ir galvos skausmais. Vampyrai savo tikslą gali pasiekti dviem būdais: arba įsiskverbę į “aukos” energetinį lauką (energetinis užpuolimas), arba siurbdami jos energiją (energetinis vampyrizmas). 

Liaudies medicina: vampyrai ir donorai

Energetinė ataka yra dažniausiai pasitaikanti ir labiausiai kenkianti sveikatai. Žmogų supa nuolat judanti energija, kuri įsiskverbia į jo organizmą ir pasišalina iš jo, suformuodama aplinkui fizinį kūną energinį apvalkalą, vadinamąją aurą. Fizinis kūnas, organizmo energija ir aura labai tampriai susiję tarpusavyje: kuo aukštesnio dažnumo srovės dalyvauja energijos apykaitoje ir kuo harmoningiau jos pasiskirsčiusios, tuo žmogus sveikesnis ir tuo patvaresnė jo aura.

Energinės atakos metu neigiamas krūvis (pavyzdžiui, įniršis) įsiskverbia į žmogaus energinį apvalkalą ir staiga sutrikdo jo auros elektromagnetinių potencialų balansą. Dėl to “užpultasis” pasijunta silpnas ir apatiškas. 

Neigiamas krūvis nesukelia ligos, bet sukuria sąlygas jai vystytis. Jeigu ataka trumpa, o puolamas žmogus nestokoja energijos, tai jo aura greitai normalizuojasi. Bet jeigu ataka ilgalaikė (arba atakos kartojasi labai dažnai), o žmogaus energija silpnoka, jis ilgainiui gali rimtai susirgti.

Vampyrai neturi neigiamo krūvio, kuris galėtų įsiskverbti į žmogaus energinį apvalkalą. Jie paprasčiausiai išsekina ir susilpnina savo auką. Vampyrai dažniausiai būna egocentrikai. Jie negali (ir nenori) imti energijos iš aplinkos, todėl semiasi jos iš kitų žmonių. Kartais jie nė patys nesuvokia, kad naudoja svetimą energiją. Jie tik jaučia poreikį bendrauti (dažniausiai gražbyliauti, kalbėti apie savo jausmus, geranoriškumą) su žvaliais, energingais, sveikata trykštančiais žmonėmis. Tačiau šie su jais pabendravę jaučiasi dirglūs, išsekę fiziškai ir dvasiškai.

Dažnai bendraujant su vampyru, susilpnėja organizmo apsauginės jėgos ir pradeda kamuoti ligos. Ypač pavojingas vampyro poveikis organizmui šaltuoju metų laiku, kai trūksta saulės energijos, gryno oro ir vitaminų.

Be energinės atakos ir vampyrizmo pasitaiko ir natūralusis disonansas, kai nemalonumas jaučiamas tik dėl pašnekovų skirtingų biolaukų. Tokiais atvejais jie nepelnytai kaltina vienas kitą vampyrizmu.

Energijos dalybos

Liaudies medicinos atstovų teigimu, vieni žmonės turi daug gyvybinės energijos, o kiti - mažai. Tie, kuriems trūksta energijos, jaučia poreikį bendrauti su tais, kurių energija liejasi per kraštus. Toks bendravimas malonus ir vieniems, ir kitiems. Todėl šių žmonių negalima pavadinti vampyrais ir aukomis. Paprasčiausiai silpnieji pasisemia energijos iš stipriųjų, šiems padėdami atsikratyti energijos pertekliaus, kuris, kaip ir trūkumas, gali pakenkti sveikatai.

Tuo tarpu bendrauti su “tikru vampyru” aukai nėra malonu, nes jis siurbia energiją ir nesant jos pertekliaus. Toks bendravimas labai vargina, todėl auka stengiasi jo išvengti.

Rezonansas ir tarpusavio pasikeitimas

Astrologai linkę manyti, kad yra vampyrų ir donorų, kurie reikalingi vieni kitiems: vieniems būtina pasisemti energijos, o kitiems - atiduoti jos perteklių. Tokiu būdu tarp šių žmonių susikuria teigiamas rezonansas.

Yra žmonių, kurie praranda savo energiją net nebendraudami su vampyrais. Taip atsitinka dėl vidinio disbalanso arba nesugebėjimo priimti energiją bei ją teisingai panaudoti. Šiuo atveju atiduodant energiją vampyrui susikuria neigiamas rezonansas.

Vampyrizmas - tai aktyvus pasikeitimas energijomis
Taip linkę tvirtinti kai kurie vampyrizmu besidomintys gydytojai. Pasak jų, pasikeitimas energijomis (vampyrizmas) gali būti sąmoningas ir nesąmoningas. Vienintelė kliūtis vampyrui yra fizinį kūną supantis energetinis apvalkalas, vadinamoji aura, pro kurią labai sunku prasiskverbti (tokia kiekvieno žmogaus apsauga pasirūpino Gamta).

Vampyras nelinkęs eikvoti savo energiją ir ardyti aurą, todėl ieško lengvesnio kelio. Jis bando prasiskverbti pro čakras, arba vadinamuosius energinius vartus, šiaip jau reikalingus energijos apykaitai.

Vampyras instinktyviai ar specialiai visuomet taikosi į tuos vartus, sukeldamas aukai nemalonius pojūčius.

Apsauga nuo vampyrų

Kiekvienas žmogus iš prigimties turi stiprią apsaugą nuo energijos “vagių”. Tai - jo energinis laukas. O dabar jau žinomos ir specialios apsauginės technikos, kurias prireikus galima panaudoti.

Liaudies medicina: vampyrai ir donorai Pavyzdžiui, jaučiant neigiamą poveikį arba stengiantis jo išvengti, patartina įsivaizduoti save stovint stikliniame cilindre, kurio viršus siekia debesis, o apačia susmegusi į žemę maždaug 30 cm. Šis paprastas apsaugos būdas nėra labai efektyvus.

Manoma, kad kur kas efektyvesnė “nejudama plėvelė”. Reikia atsisėsti, rankas padėti ant kelių, o kojas stipriai priglausti vieną prie kitos ir įsivaizduoti, kad energija kaupiasi saulės rezginyje, o po to jos perteklius sklinda į aplinką, suformuodamas aplink kūną tvirtą apvalkalą. Visas mintis reikia sutelkti būtent į tą apvalkalą, kad vampyrui nepavyktų pro jį prasiskverbti.

Susigrąžinti jėgas po vampyro “antpuolio” padeda kontrastinis dušas (jį visada baigiama šalta vandens srove) ir energingas greitas šokis.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.06.2019 laikas 18:44 Receptai – Patiekalai Purūs ir švelnūs sausainiai „Varškės švelnumas“. Labai skanus
Šie sausainukai tiesiog ištirpsta burnoje! Labai skanūs, jums patiks. Labai tinka prie arbatos! Skanaus!

Skaityti daugiau

29.07.2019 laikas 12:41 Receptai – Patiekalai Tokių sausainių iš varškės niekada nežino!
Gaminame namuose. Sausainiai iš varškės. Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 18:07 Receptai – Patiekalai Skanus šokoladinis bananų tortas per 15 minučių

Tai labai skanus šokoladinis bananų tortas. Gaminamas ne ilgiau, kaip 15 minučių. Jei pageidaujate, galite leisti pastovėti, kad susigertų visi produktai ir įgautų ypatingą aromatą. Niekas net neatspės, kad ten sausainiai.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau