Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Balandžio » 10

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


10.04.2017, 21:26
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3812)

Britai paskelbė apie netikėtą ir nelauktą onkologinių ligonių būklės pagerėjimą gydant juos tirpalais su Mycobacterium vaccae (tokiomis labai tolimomis tuberkuliozės bakterijos giminaitėmis, tik visai nekenksmingomis ir ramiai gyvenančiomis dirvoje). Ir mums visiems jos gerai žinomos. Jų įkvepiame, kai gulime ant žemės, praryjame, kai valgome neplautas daržoves. Jie pažymėjo, kad pasikeitė ligonių gyvenimo kokybė – pagerėjo nuotaika ir psichika tapo optimistiškesnė. Paaiškėjo, kad šios bakterijos smegenyse suaktyvino grupes neuronų, atsakingų už serotonino gamybą.

Sužinok daugiau ...
10.04.2017, 19:58
Medicinos Naujienos Peržiūrų (4204)
Žmonėms, kurie ilgai vartoja antibiotikus, gresia didesnė rizika, kad žarnyne išsivystys dariniai, galintys peraugti į piktybinius navikus, teigiama naujame tyrime. Tyrėjų teigimu, tai dar vienas įrodymas, kad žarnyno bakterijų įvairovė gali turėti įtakos navikų formavimuisi.
Sužinok daugiau ...
10.04.2017, 18:53
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (7275)

Visuotinis gydymas antibiotikais – tai medicinos teroras! Per tą laikotarpį, kai pradėta gydyti antibiotikais, mirtingumas nuo infarktų ir insultų padidėjo 5 kartus, o nuo sepsio ir vėžinių ligų – 10 kartų!

Sužinok daugiau ...
10.04.2017, 17:37
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (11046)

Ištisus 10 metų niekam pasaulyje nepavyko sukurti ko nors panašaus į japonų mokslininko Teruo Chigos technologiją. Pagaliau 1998 metais tai padarė rusų mokslininkas Piotras Ajuševičius Šablinas. Abu preparatai labai panašūs, abu atitinka pasaulinių standartų reikalavimus ir yra skirti kenksmingų medžiagų bei patogeninių mikroorganizmų valymui iš dirvožemio.

Sužinok daugiau ...
10.04.2017, 16:28
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6773)
Užėjus į parduotuvę akys raibsta nuo saldumynų gausos, tačiau dažnas patvirtins – šokoladas tvirtai laiko saldumynų karaliaus poziciją. Tiesa, šiam skanėstui keliami reikalavimai yra didesni nei bet kada anksčiau – nebeužtenka tiesiog paprasto šokolado, ieškoma ypatingesnio, skanesnio, su išskirtiniais priedais, o pastaruoju metu – ir kuo sveikesnio.
Sužinok daugiau ...