Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Balandžio » 10

EM technologijos išgelbės ir žmogų, ir pasaulį

Britai paskelbė apie netikėtą ir nelauktą onkologinių ligonių būklės pagerėjimą gydant juos tirpalais su Mycobacterium vaccae (tokiomis labai tolimomis tuberkuliozės bakterijos giminaitėmis, tik visai nekenksmingomis ir ramiai gyvenančiomis dirvoje). Ir mums visiems jos gerai žinomos. Jų įkvepiame, kai gulime ant žemės, praryjame, kai valgome neplautas daržoves.

Jie pažymėjo, kad pasikeitė ligonių gyvenimo kokybė – pagerėjo nuotaika ir psichika tapo optimistiškesnė. Paaiškėjo, kad šios bakterijos smegenyse suaktyvino grupes neuronų, atsakingų už serotonino gamybą.

Байкал-ЭМ1 Bet kūno organuose ir audiniuose niekas nepasikeitė. Neskubėkite su išvadomis! Chrisas Lovry su kolegomis iš Bristolio universiteto patikrino šį pranešimą su pelėmis. Tas pat! Tik ženkliai padidėjo pelių išradingumas, o svarbiausia – ištvermė. Neseniai tą patį padarė ir tyrinėtojai iš Raselo Seidžo koledžo. Jie vertė peles plaukti. Pelės pademonstravo aktyvią meilę gyvenimui. Nepaskendo. Užtenka pašerti gyvūnėlius drumzlinu tirpaliuku, kuriame yra serotonino.

Kam to reikia? Visiems!

Kas nežino chroniško nuovargio sindromo? Jis kaip maras plinta pasaulyje. Ypač veikia baltuosius veiklius žmones. Manoma, kad juo serga 5–10 % Žemės gyventojų. Kadaise jis buvo vadinamas pavargusio kareivio sindromu, nes pasireikšdavo tiems, kurie patirdavo karo vaišių. Tai buvo galima paaiškinti tuo, kad išbandymai buvo nežmoniški. Ir smegenys neatsigaudavo. Bet kai vyras pačiame žydėjime skundžiasi stipriu fiziniu silpnumu be jokios priežasties, galvos, sąnarių ir raumenų skausmais, besikartojančiais gerklės paraudimais, limfmazgių skausmingumu, greitu protiniu nuovargiu, susilpnėjusia atmintimi ir išradingumu, vos padirbėjęs jaučiasi kaip sumuštas, miegas vargina ne mažiau kaip darbas. Dar tos gydytojus gluminančios imuniteto analizės – besiblaškančios kaip vėjas pajūryje. Vis daugiau duomenų, kad sindromas yra – infekcinės kilmės. Manau, kad infekcijai smegenyse (ir galvos, ir nugaros) bujoti sąlygas sudaro mūsų perkaitintos smegenys. Poilsis negydo.

ЭМ-Квас Kartojau ir kartosiu: nelaimingi nepasveiksta.

Britai dar tik planuoja patyrinėti bakterijas kaip antidepresantus. Man tai irgi naujiena ir staigmena!

Per amžius gydytojai sukaupė žinių, kad infekcijų sukėlėjai turi būdingų bruožų, kuriuos perduoda ir užkrėstiesiems. Kam nežinomas skrandžio ar kitų virškinimo trakto dalių opomis sergančių charakteris? Tai garsiosios Helicobacter pylori dovana. Žmogų graužia ir degina vidinė ugnis, todėl jis kankina save ir aplinkinius.

Kad ji išbujotų ir pradėtų viešpatauti, reikia jai sudaryti sąlygas. Kaip? Duodu nemokamai patarimus. Yra keli variantai ir veiksmingi jų deriniai.

Reikia gyventi su nemylimu žmogumi. Leisti dienas nemėgstamame darbe. Veiksmingiausia – nemylėti savęs. Gyventi dantis sukandus. Ir nuolat pavydėti tiems, kurie kažką gali. Svarbiausia: niekada nesikeiskite. Keiskite kitus.

Bakterijų, kurios formuoja sergančių ateroskleroze arba II tipo cukralige ligonių charakterius, neaprašinėsiu. Pirmas požymis – vengimas permainų, polinkis sirguliuoti.

Mėsėdės bakterijos perpildytos nepasotinamos aistros, agresijos... Turite tokių šeimos narių? Nesvajokite, kad sulauksite dėkingumo. Prisikimšo ir grimzta į depresiją, gramzdindamos su savimi virškinimo aparato savininką. Ir vėl jam ir jo bakterijoms jūs skolingi ir privalote...

Pienėdės bakterijos formuoja taikų, palaimą skleidžiantį charakterį. Neretai ligoniai jaučiasi geriau nei prieš ligos pradžią, žvaliau negu anksčiau, gerėja atmintis, grįžta susidomėjimas įvairiais dalykais, pakyla gyvybinis tonusas.

Kiekviename iš mūsų gyvena apie 2 kg mikrobų, vienai kūno ląstelei tenka 10–100 sugyventinių. Iš milijono rūšių tik apie 3500 tikrai sukelia ligas. Ir tai ne visi: vieni iš jų visada sukelia ligą o kiti sąlyginai patogeniški – tik kai juos suerzini. Likusieji yra didieji gynėjai ir sanitarai. Be jų priburbuliuotume nuosavos gamybos purve. Be jų nei gyvenimas, nei mirtis neįmanomi. Jie atsirado anksčiau už mus ir vėliau už mus išnyks.

Bakterijos milžiniškais kiekiais gamina fermentus, nukenksminančius laisvuosius radikalus, ir išskiria medžiagas, neleidžiančias atsirasti mutacijoms ir streso pasekmėms.

Amerikiečiai įkūrė Tėvynės saugumo departamentą (Department of Homeland Security). Milijardai dolerių skiriami kovai su bioterorizmu. Vienas iš dosniai finansuojamų tikslų – sukurti universalų visų infekcijų žudiką.

Medicina braunasi į ateitį savo ariergardu – žudančia chemija ir chirurgija. O jų vieta privalo būti paskutinė, kai panaudotos visos neinvazinės pajėgos.

Mane tai šiurpina. Vėl milijardai metami kvazitikslams. Gydymas antibiotikais virto totaliniu teroru. Jei galėčiau, uždrausčiau visoje planetoje 50 metų naudoti tetraciklino ir penicilino grupės antibiotikus, kol mikropasaulyje neliktų net prisiminimų apie juos. O per tą laiką užaugtų naujos kokybės žmones.

P. Šablino EM* agrotechnologijos – tai eszoekologija. P. Šablino ir M. Kutušovo EM sinergetinė mikrosimbiotechnologija – tai endoekologija.

EM agrotechnologijos leidžia per 3–5 metus atstatyti bet kokį techninės kultūros sudarkytą dirvožemį ir padidinti derlingumą trigubai. Kadangi ji nuolat tobulinama, ne už kalnų priartėjimas prie japonų rekordų.

Kaip rašo L. Zavalskis: „Mikrobiologinės technologijos leidžia padidinti derlingumą palyginus su mineralinėmis trąšomis (kurios jį padidina10–20 %) 100–200 ir net 500 %. Japonijoje derlingumas, palyginus su mūsiškiu yra 1000–2000 % didesnis... Pavyzdžiui, japonai nuo vieno pomidorų krūmo nuima 120–150 kg, o Rusijoje 3–5 kg pomidorų. Krasnodaro krašte užauginama 50 cnt/h ryžių, o geriausias japonų fermeris – iki 500 cnt/h“. Japonai savo EM agrotechnologijoms atrinko 86 simbiontų mikrokultūras, P. Šablinas savo „Baikalui EM1“ – 40 mikrokultūrų. EM sinergetinė mikrosimbiotechnologija per penkis mėnesius sukuria efektyvų priešinfekcinį ir priešonkologinį imunitetą.

Mokslininko Šablino preparatas “Baikal EM-1” ir “EM-Kurunga”

Kam man, gydytojui, dar reikalinga agrotechnologija? Alkanų negalima gydyti. Pirma reikia pamaitinti. Kitaip net patys efektyviausi vaistai pirma parodys dantis. Kodėl išsekusiems ligoniams, seniams ir apleistiems vaikams pirma pasireiškia pašalinis vaistų poveikis, o vėliau, jeigu spėja – gydantis?

Problema ta, kad visi ligoniai – alkani. Niekas praktiškai negauna pilnaverčio maisto. Aš ne apie teršalus maiste. Yra aksioma: tik pilnavertiškai pamaitintas, harmoningai praėjęs visas gyvenimo stadijas (be dirbtinio pagreitinimo) visiškai subrendęs augalas gali turėti statybinių, apsauginių ir gydančių savybių. Gyvūnai taip pat, negavę gyvybinės energijos, negali suformuoti pilnaverčių statybinių medžiagų – baltymų, riebalų, angliavandenių.

Netikėtai kadaise pačiam teko patirti EM agrotechnologijos poveikį. Žiauriai kankino virškinimo trakto skausmai ir juos lydintys „malonumai“. Kaip visada: batsiuvys be batų. Jokių vaistų neturėjau. Akys kažkaip užkliuvo už „Baikalo EM1“ pakelio. Nusipirkau iš smalsumo. Gydo dirvą, padės ir žarnoms. Išgėriau tirpalo, palengvėjo po valandos. O po trijų dienų užmiršau kančias. Likutį šliūkštelėjau už savo lūšnos. Toje vietoje užaugo virš dviejų metrų topinambas.

Mano svajonė ir tikslas: gydyti žmogų, kuriame sutvarkyta endoekologija. Valgytų pilnavertišką maistą – kiek alerginių ir autoimuninių sutrikimų dingtų savaime. Svarbiausias tikslas ne tiek padidinti derlių, o užauginti pilnaverčių subrendusių maistinių augalų.

Baltųjų žmonių rykštė – sudarkyti maistiniai gyvūnai, dirvožemio irimas ir disbakteriozės.

Drįstu teigti, kad žmoguje negalėtų apsigyventi ŽIV infekcija, jeigu jis reguliariai vartotų Kutušovo kurungovitus. Tai ne iš piršto laužta. Ilinojaus universiteto stomatologai nustatė, kad iš seilėse išskirtų 170 rūšių laktobakterijų devynios virusą prisiklijuoja prie savęs, o viena neleidžia jam net nutūpti ant mūsų gleivinių. Čia kalbama apie banalias laktobakterijas, o ką parodys EM simbiontai?

Ne mažiau svarbus žmogaus bakteriomas. Bakteriomas kol kas yra nežinomas dalykas. Kaip naujiena pateikiama, kad Niujorko universitete medikai tik dilbio srityje aptiko 182 rūšių bakterijas, 15 jų mokslui nežinomos. O kiek naujienų laukia ištyrus organizmą endomikroskopais?

Mokslininko Šablino preparatas “EM-Kurunga” nuo vėžio

Mes padengti iš vidaus ir iš išorės bioplėvelėmis – gerai organizuotos mikroorganizmų bendruomenės. Kol nesuardome su savo užteršta sąmone, nepagrįsta antibiotikoterapija ir dezinfekcija jų vienybės – tol jos gina mus.

Medicinos mokslų daktaras P. Šablinas, unikalus savo filosofija ir moksline veikla, įkūrė EM centrą ir EM korporaciją Buriatijos sostinėje Ulan-Udė. Už savo preparatus jis gavo daugiau kaip 50 medalių ir diplomų, apdovanotas Erlicho ir Miečnikovo medaliais. Kryptingas, atkaklus ir ištvermingas. Įtariu, kad kurungovitai – neatskiriama jo kūno dalis. Bijau plačiau rašyti apie jį be jo leidimo). 2010 m. jis įkūrė kompaniją EET – aplinkos sveikatinimo technologija (Environment enhancement technology). Jos tikslas – realizuoti perėjimą prie XXI a. biomedicinos, kuri atitiks Hipokrato tikslą: „Mūsų maistas tūri būti vaistas, o mūsų vaistas turi būti maistas“. Globalus tikslas: ženklus gyvenimo trukmės pailginimas ir pergalė prieš vėžį ir kitas civilizacijos ligas: širdies ir kraujagyslių, cukraligę, alergiją, narkomaniją, infekcines ir kitas...

P. Šablinas: „Medicinoje aš pasirinkau pačią sunkiausią specializaciją – onkologiją, tiksliau pačių efektyviausių priemonių piktybinių navikų gydymui paiešką. Mane visada gniuždė tai, kad aš nežinojau, kaip gydyti vėžį. Todėl pradėjau ieškoti efektyvių priešvėžinių mikrobų preparatų. Šiuos tyrimus vykdė daugybė laboratorijų ir mokslininkų. Taip suradau genialų Izraelio mokslininką Michailą Kutušovą, kalmuką pagal tautybę. Dabar jis mūsų kompanijos mokslinis bendradarbis, reguliariai atvažiuoja į Buriatiją. Bendrų tyrimų dėka sukūrėme preparatus vėžio gydymui – Kutušovo kurungovitus. Principas tas pats – aplinkos regeneravimas. Šiuo atveju – žmogaus organizmo. Absoliučiai sutinku su daktaru Kutušovu, kad mikrobai irgi serga vėžiu. Man teko stebėti per mikroskopą kaip tarp normalios pino bakterijų populiacijos, įeinančios į kefyro simbiozės sudėtį, apsėklinto kviečių sėlenų endofitais, atsirasdavo silpnai diferencijuotų smarkiai besidauginančių mielių ląstelių. Mielių „naviko“ zonoje būtinai atsirasdavo „vėžinio“ kvadratinės-kubinės formos kristalo-metabolitų. Tai atitinka Kutušovo teoriją apie vėžio prigimtį. Bet dar svarbiau, kad šitie kristalai ištirpdavo, įvedus kurungos simbiozę ir silpnai diferencijuotų mielių dauginimasis ženkliai sulėtėdavo. Šis efektas paskatino ieškoti kurungos pavyzdžių, turinčių panašių bet geresnių savybių“.

Maža tabletė pagal naudingų mikroorganizmų kiekį ekvivalentiška dešimčiai EM kurungos stiklinių. Joje mikroorganizmai yra anabiozėje. Patekę į mūsų organizmą, jie prabunda ir pradeda tvarkyti mūsų imunitetą, padeda atitolinti susitikimą su ateroskleroze ir II tipo cukralige arba sušvelninti ir sulėtinti jų eigą, ir net potencialiai jaunėti, o ne senti.

Mano praktikoje Kutušovo kurungovitai kartu laikant limfostimuliacija ir kepenų valymą netikėtai dvigubai sutrumpino onkologinių ligonių gydymą. Nors dar anksti kelti vėliavas. Visiškai pasitvirtino P. Šablino gauti rezultatai. Jis rašė: „Vienas kurungoterapijos svarbių rezultatų yra išsekusių ligonių svorio padidėjimas vidutiniškai 4 kg, hemoglobinas gydymo eigoje padidėjo 53,5 %, nes padidėjo eritrocitų pilnavertiškumas. 70 % atvejų ENG sumažėdavo iki normos ir leukocitų kiekis tapdavo normalus!“

Svarbiausias ir stulbinantis efektas: penkių mėnesių kurungoterapijos kursas – ir jūs net nesužinosite ar sirgote vėžiu. Tikriausiai girdėjote, kad I–II stadijos vėžys gali niekuo nepasireikšti 3–10 metų? Dažniausiai aptinkamas tik atsitiktinai. O panaudojus Kutušovo kurungovitus, jis negrįžtamai dingsta. Kaip tai svarbu žmonėms, kuriuos apniko kancerofobija įkyrios gyvenimo džiaugsmą atimančios mintys apie vėžį. Tai neįkainuojama pagalba jau praėjusiems priešonkologinį gydymą. Užuot laukus, ar nepražiopsotos metastazės, pavartoti profilaktinius kursus ir nuraminti save bei artimuosius. EM technologijos – tai veržli ir nenugalima kaip pavasario potvynis sveiko žmogaus sveikoje Žemėje gyvenimo filosofijos materializacija. Lietuva turi visas sąlygas pasveikti savo jėgomis.

*    EM – buriatų kalba reiškia „sveikatos šaltinis, sveikatinimo priemonė, būdas“. EM kurunga – efektyviausių simbiontų kūrėja. Kurungoterapijos pagrindas.
    EM – japonų nauja ekologinė ideologija, reiškianti efektyvūs mikroorganizmai. Ši ideologija jau užkariauja pasaulį.

Henrikas Kondratavičius gydytojas endoekologas KNM-DST Fondo endoekologinė atstovybė

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.06.2019 laikas 16:29 Receptai – Patiekalai Trapių žagarėlių receptas
Trapių žagarėlių receptas. Pasigaminkime skanius žagarėlius. Labai paprastas, greitai pagaminamų, skanių, trapių žagarėlių receptas.

Skaityti daugiau

06.10.2019 laikas 20:59 Receptai – Patiekalai Skanus Varškės Ir Uogų Vyniotinis

Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ...

Skaityti daugiau

11.07.2019 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Sūrio rutuliukai su česnaku
Gaminame namuose. Sūrio rutuliukai su česnaku. Iš gautos masės formuojame nedidelius rutuliukus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Aliejaus turi būti tiek, kad sūrio rutuliukai jame pl...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau