Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Automobilių Naujienos » Automobilių Naujienos

Automobilių Naujienos:


11.05.2015, 15:29
Automobilių Naujienos Peržiūrų (5428)

Ar pavyktų įsivaizduoti tokį automobilį, kurio variklis į aplinka išmeta ne anglies dvideginį, smalkes, angliavandenilius, benzeną, šviną ir kitą bjaurastį, o tik vandenį - tokį švarų ir gryną, jog būtų galima gerti? Nors ir tiesiai iš duslintuvo "čiaupo", jei tik tas vanduo iš jo ne garuotų, o čiurlentų? Galbūt visa tai panašu į nepadoriai tolimą mokslinę fantastiką, tačiau toks projektas – jau įgyvendintas. Nors dar ne serijinis. Jo pavadinimas – Toyota Mirai.

Sužinok daugiau ...
01.05.2015, 17:27
Automobilių Naujienos Peržiūrų (4781)
„Audi“ kompanija jau pasiruošusi rinkai pristatyti naują visiškai elektrinį padidinto pravažumo automobilį, kuris vienu įkrovimu galės nuvažiuoti iki 500 km ir taps pagrindiniu būsimojo „Tesla Model X“ konkurentu.
Sužinok daugiau ...
17.04.2015, 07:50
Automobilių Naujienos Peržiūrų (6851)
Viliaus Budreikos laiškas. Jame skaitytojas išliejo nuoskaudą dėl nesėkmingo pirkinio – 2004-aisiais metais pagaminto BMW 530D (E60) automobilio. Pirkėjo teigimu, automobilį pardavusi įmonė nuslėpė atsuktą ridą ir nutylėjo apie užmaskuotus gedimus. „Jau kurį laiką ieškojau tokios komplektacijos automobilio, sunkiai sekėsi tokį surasti. Paskambinus pasiteirauti, automobilio pardavėjas Tomas Adilbekovas BMW apibūdino kaip labai geros būklės, sutvarkytą ir paruoštą eksploatacijai transporto priemonę. Neseniai buvo atlikta techninė apžiūra, reikiami remonto darbai. Susitarus ir susitikus už poros dienų Klaipėdoje, prie „Regitros“ apžiūrėjau BMW, atlikau bandomąjį važiavimą, pasidomėjau daugiau apie automobilį“, – aiškino nusivylęs pirkėjas.
Sužinok daugiau ...
« 1 2