Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Automobilių Naujienos » 2015 » Gegužės » 1

„Tesla Model X“ konkurentas „Audi“ kompanija

„Audi“ kompanija jau pasiruošusi rinkai pristatyti naują visiškai elektrinį padidinto pravažumo automobilį, kuris vienu įkrovimu galės nuvažiuoti iki 500 km ir taps pagrindiniu būsimojo „Tesla Model X“ konkurentu.

Nors artimiausiais metais pirkėjai, anot „Audi“ vadovo Ruperto Stadlerio, vis dažniau savo žvilgsnius kreips į „plug-in“ hibridus, vokiečiai žada kurti ir elektrinius automobilius. Artimiausiais metais „Audi“ turės beveik visų savo modelių „plug-in“ versijas, tačiau tai nereiškia, kad įmonė negalvoja apie elektra varomus automobilius, „Autonews“ sakė R. Stadleris.

Anot jo, artimiausius 10-15 metų žmonės pirks „plug-in“ hibridus. Tai idealus automobilis miestui, tačiau prireikus, juo galima įveikti ir didesnį atstumą. Mieste tokiu automobiliu žmonės dažniausiai važiuotų, naudodami tik elektrą, tačiau užmiestyje ilgesnį atstumą jiems padės nuvažiuoti įprastas variklis.

„Tesla Model X“

Pavyzdžiui, naujuoju „Audi A3“ hibridu galima nejungiant vidaus degimo variklio įveikti iki 50 km. Automobilio prekyba prasidės šių metų lapkritį.

Nepaisant hibridų populiarumo, „Audi“ po trejų metų rinkoje pristatys didelį ir brangų visureigį, varomą tik elektros varikliu, kuris visiškai pakrautais akumuliatoriais galės nuvažiuoti net iki 500 km.

Naujasis modelis bus pagamintas, naudojantis naujojo „Audi Q5“ modelio pagrindu. Net 80 procentų jo akumuliatorių energijos bus galima greitojo krovimo stotelėje pakrauti vos per 20 minučių. Anot R.Stadlerio, daugelyje pasaulio šalių iki 2020 metų elektros krovimo stotelių tinklas bus toks tankus, kad automobilį bus galima pasikrauti kas 50 Km. Tai padėtų išspręsti šiuo metu elektromobilius kankinančią mobilumo problemą.

Kol kas „Audi“ parduoda tik vieną elektra varomą modelį – tai itin brangus sportinis „R8 e-tron“, kuriuo pilnai pakrautais akumuliatoriais galima nuvažiuoti iki 450 km. Tai ko gero toliausiai šiuo metu be krovimo galintis nuvažiuoti elektromobilis. „Tesla Model X“, kuris prekyboje pasirodys dar šiemet, galės nuvažiuoti iki 430 km, o atnaujintas „Tesla Model S“ – iki 386 km. Iš masinių elektromobilių toliausiai gali nuvažiuoti „Kia Soul EV“ – kiek daugiau nei 200 km.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.12.2017 laikas 19:52 Receptai – Patiekalai Nuoviras skrandžio darbui palengvinti (sidabražolės, gyvatžolės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: sidabražolės, paprastosios gyvatžolės šaknų.

Skaityti daugiau

12.06.2019 laikas 12:08 Receptai – Patiekalai Krabų lazdelės sluoksniuotoje tešloje

Pasigaminkime skanias Krabų lazdelės tešloje. Jas tiekiame dar šiltas. Skanaus!

Skaityti daugiau

14.06.2019 laikas 20:03 Receptai – Patiekalai Naminiai sausainiai ant keptuvės. Skanūs sausainiai, be problemų!
Pabandykite pasigaminti patys! Naminiai sausainiai ant keptuvės. Skanūs sausainiai, be problemų! Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau