Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Gegužės » 24

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


24.05.2015, 16:34
Mistika Peržiūrų (4311)

Pasaulyje stebuklų vyksta kiekvieną dieną. Kažkam pavyksta nugalėti sunkią ligą arba laimėti milijoną. Tačiau, ko gero, labiausiai pasiseka tiems, kuriems suteikiamas antras šansas gyventi. Visais laikais būta įvykių, kurie nusinešė daugybę žmonių gyvybių, bet paliko vieną ar kelis išsigelbėjusius. Kas tai – likimo ženklas, Dievo dovana ar paprasčiausias atsitiktinumas? Kad ir kaip būtų, tokie nutikimai nesiliauja stebinti. Šios 5 istorijos apie išsigelbėjusius po katastrofų žmones nėra vienintelės, bet apie kiekvieną iš jų būtų galima parašyti romaną ir sukurti minias pravirkdantį filmą.

Sužinok daugiau ...
24.05.2015, 15:42
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (4694)
Apie stirptizą galima išgirsti daug skirtingų nuomonių: vieniems tai vulgaru ir neskoninga, kitiems – subtilus viliojimo menas. Psichologų nuomone, striptizas gali pagerinti atvėsusius santykius bei įnešti naujų spalvų į rutina virstančius santykius. Tad galbūt išties meilės fronte verta išbandyti šį tą naujo?
Sužinok daugiau ...
24.05.2015, 12:56
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (4178)
Vokietijoje policija atrado dvi bronzines arklių skulptūras, kadaise stovėjusias prieš Adolfo Hitlerio (Adolf Hitler) kanceliariją, praneša BBC. Meno dirbiniai buvo surasti reido metu. Vyksta tyrimas, apklausiami aštuoni įtariamieji.
Sužinok daugiau ...