Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Gegužės » 17

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


17.05.2015, 20:36
NSO, Ateiviai Peržiūrų (9469)
Pasirodė nuotraukos su įrodymais, kad NASA sugebėjo numušti NSO su nauju tikslumą ir galingumo turinčiu ginklu. Tapo žinoma, raketa buvo paleista nuo žemės paviršiaus kuri skrido dideliu greičiu. Kokia tai technologija, slaptas ginklas, kuriuo galima numušti dideliu greičiu skrendantį objektą? - iki šiol yra paslaptis, detalės neatskleidžiamos. Liudytojas yra įsitikinęs, kad NASA jau atlieka numušto objekto nuolaužų rinkimu, kurios buvo išsibarsčiusios dešimtys kilometrų.
Sužinok daugiau ...
17.05.2015, 11:25
Hipotezės Peržiūrų (5199)
Ar iki Didžiojo Sprogimo egzistavo Visata? Tokio tipo klausimai pradėti kelti visai neseniai. Iš tikro, kas buvo anksčiau, vienaip ar kitaip, visąlaik nedavė ramybės mąstytojams. Tuos klausimus vaizdžiai perteikė Paul Gaugin 1897 m. paveiksle: "D'ou venons-nous? Que sommes-nous? Ou allons-nous?" (Iš kur atėjome? Kas mes? Kur einame?)
Sužinok daugiau ...
17.05.2015, 11:06
NSO, Ateiviai Peržiūrų (5226)
NSO gali veikti erdvę ir keisti savo dydžius. 1978 m. Alupkoje 3 asmenų akivaizdoje nejudantis rutulys tai padidėdavo kelis kartus, tai susitraukdavo iki taško. 1981 m. Jaroslavlio srityje grupė žmonių stebėjo, kaip švytintis rutulys, kabojęs vietoje virš kelio, per kelias sekundes padidėjo 6 kartus. 1992 m. prie Lipnikų kaimo Baltarusijoje 4 žmonės matė laukymėje nusileidusį apie 3 m skersmens rutulį. Kai jie priartino, rutulys greitai išsiplėtė iki 20 m.
Sužinok daugiau ...
17.05.2015, 10:52
Kosmosas Peržiūrų (4017)
Amerikiečių mokslininkams nepavyko aptikti svetimų civilizacijų pėdsakų šimtuose milijonų galaktikų infraraudonųjų spindulių (IS) WISE teleskopo duomenyse. Dar 7-e dešimtm. F. Daisonas rašė, kad civilizacijos veikla turi atsispindėti šiluminiu spinduliavimu, kurio bangos ilgiai artimi vidutiniam IS spektrui. Tada, labai išsivysčiusios civilizacijos, kolonizavusios visą galaktiką, tas spinduliavimas turėtų būti gana stiprus.
Sužinok daugiau ...
17.05.2015, 10:39
Religija Peržiūrų (5155)
Pirmiausia pažvelkime, kas yra žmogaus kūnas kabalos požiūriu. „Tada Dievas tarė: ‘Sukurkime žmogų pagal atvaizdą savo, - panašų į mus’...”. Ir iškart kyla klausimas: o koks yra Dievo atvaizdas? Juk kitoje vietoje pasakyta: „... jokio atvaizdo nematėte tądien, kai Dievas kalbėjo su jumis pas Chorevą iš ugnies“. Šituo remdamasis Rambamas*), vardindamas 13-a judaizmo pagrindų, nurodo, kad Aukščiausiajam nėra būdingos jokios fizinės savybės: „Jis nėra nei kūnas, nei kūnams būdinga energija“. Be to, žinoma, kad Aukščiausiasis yra beribis, niekuo neribojamas. Jo esmė nesuvokiama ir negali būti išreikšta žmogui suvokiamais terminais. Tačiau tai iškelia dar painesnį klausimą: koks ryšys tart beribio Sutvėrėjo ir baigtinio jo tvarinio? Būtų logiška galvoti, kad jokio ryšio tarp jų negali būti...
Sužinok daugiau ...