Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Gegužės » 06

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


06.05.2015, 21:07
NSO, Ateiviai Peržiūrų (5736)

Paslėptas vaizdas ateivio rastas Da Vinci tapytame paveiksle Mona Liza. Naujas atradimas kelia įvairių užuominų ir pasakoma apie Da Vinci išradingumą.

Sužinok daugiau ...
06.05.2015, 19:56
NSO, Ateiviai Peržiūrų (6594)

Bilas Čalkeris (Bill Chalker) yra vienas iš labiausiai žinomų NSO fenomenų tyrėjų Australijoje. Jo knygos " Australijos NSO istorija" ir "Ateivių plaukai: kriminalinis liudijimas apie abdukciją" buvo išleistos dideliu tiražu ne tik Australijoje, bet ir JAV bei Didžiojoje Britanijoje. Viename Sidnėjaus televizijos kanale Čalkeris yra paranormaliems reiškiniams skirtos laidos "Neįtikėtina šalia mūsų" vedėjas. Viena šių laidų buvo skirta labiausiai patikimiems liudijimams apie NSO ir ateivių pasirodymą Australijoje nuo 1954-ųjų metų. Štai kokie įvykiai buvo paminėti laidoje.

Sužinok daugiau ...
06.05.2015, 18:50
Karo Paslaptys Peržiūrų (7724)

Tiuringijoje esantis Jonastalio slėnis visada buvo laikomas vienas iš mistiškiausių ir paranormaliausių vietų Vokietijoje. Viduramžiais slėnyje rasdavo prieglobstį bažnyčios persekiojami magai. Antrojo pasaulinio karo metais požeminėse laboratorijose prižiūrimi esesininkų dirbo mokslininkai. Jie Trečiajam reichui kūrė superginklą - nuo naujos technologijos "Fau" raketų iki radarais neaptikimų skraidančių aparatų. tačiau beveik niekam nėra žinoma, kad požeminiame poligone Ordrufe Hitlerio įsakymu buvo kuriamas "slaptas ginklas" - Radgumas. Jis taip pavadintas buvo pagal vieną paslaptingą medžiagą, kurios vos keletas kilogramų gali sunaikinti visą planetą. būtent šis poligonas susilaukė ne mažiau paslaptingų tyrinėtojų dėmesio. apie šiuos paslaptingus žmones, kurie "nosimi rausia žemę", Tiuringijoje sklinda gandai. Yra žinoma tik tiek, kad paslaptingieji tyrinėtojais nėra Vokietijos piliečiais.

Sužinok daugiau ...
06.05.2015, 18:03
Kosmosas Peržiūrų (3840)
Saulė bunda. Kosminė NASA Saulės stebėjimo observatorija SDO (Solar Dynamics Observatory) šiąnakt užfiksavo galingiausios kategorijos gama spindulių žybsnį, kurį palydėjo didžiulis plazmos pliūpsnis. X 2,7 galios žybsnis aktyviajame regione A.R.2339 įvyko 1:11 val. Lietuvos laiku. Po žybsnio į kosminę erdvę Saulė paleido ir galingą vainikinės medžiagos užtaisą (plazmos pliūpsnį). Laimė, žybsnį ir pliūpsnį paleidusi saulės dėmė kol kas tik atsisuka į Žemės pusę, tad didžioji dalis didelės energijos dalelių praskries pro Žemę, nesukeldama rimtų geomagnetinių neramumų.
Sužinok daugiau ...