Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Gegužės » 23

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


23.05.2015, 20:52
Aiškiaregiai, Didieji Pranašai Peržiūrų (4793)

Herbertas Džordžas Velsas visiems žinomas kaip fantastas. Tačiau mokslo fantastiniuose romanuose ir apsakymuose galima surasti gana tikslių ateities mokslo ir technikos numatymų. Marsiečių „šviesos spindulys“ ių „Pasaulių karo“ – tai lazeris. Skrydis į Mėnulį irgi įvyko, nors ir ne tuo būdu, kuris aprašytas „Pirmieji žmonės Mėnulyje“. Mažai žinomame romane „Išvaduotas pasaulis“ (1914) numatomas atomo suskaidymas bei atominė bomba. Viename jo apsakymų kalbama apie televizijos perdavimą iš Marso – ir tai visai neseniai atliko kosminiai zondai (Kosminė opera ir Marsas).

Sužinok daugiau ...
23.05.2015, 15:07
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (4695)

Nė viena profesionali publikacija, įskaitant knygas ir straipsnius, nagrinėjanti finansinius, ekonominius ir valiutinius karus, nė karto nepamini FRS kaip esminės JAV karinio-žvalgybinio-finansinio komplekso dalies. FRS įsitraukimo į finansinius-ekonominius karus ir dalyvavimo ekonominėse agresijose faktas kategoriškai neigiamas ir tai daro tiek oficialūs amerikiečių administracijos pareigūnai, tiek FRS vadovybė. Nei viename leidinyje, skirtame amerikiečių žvalgybai arba nacionaliniam saugumui, FRS nefigūruoja kaip agentūra, turinti kažką bendro su žvalgybinėmis ar karinėmis funkcijomis. Dar daugiau – pats savaime tokio klausimo iškėlimas tuojau pat Vakaruose automatiškai susilaukia kaltinimų susižavėjimu sąmokslo teorijomis.

Sužinok daugiau ...
23.05.2015, 15:02
Gamtos Paslaptys Peržiūrų (4350)
Per pastarąjį pusmetį Lietuvos geologijos tarnybos (LGT) specialistai, stebintys Šiaurės Lietuvos karstinį rajoną, nustatė naujų smegduobių. Didžiausia iš jų – Drąseikiuose (Biržų r.) – atsirado 2014 m. gruodžio pabaigoje. Šiuo metu ji yra padidėjusi iki 7,4 m skersmens ir 3,8 m gylio, o plėsdamasi įgavo piltuvo formą.
Sužinok daugiau ...
23.05.2015, 07:42
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (5584)
Nuo­dai bu­vo so­vie­ti­nės (o ir da­bar­ti­nio jos pa­kai­ta­lo) po­li­ti­kos vyk­dy­mo įran­kis. Nė­ra žmo­gaus, nė­ra pro­ble­mos. Dar ge­riau, jei pro­ble­ma iš­nyk­sta ty­lo­mis. Bet lie­ka smal­su­mas, ko­kie tie eg­zo­tiš­ki tok­si­nai, nau­do­ja­mi Krem­liui ne­pa­ran­kių as­me­nų nuo­di­ji­mui…
Sužinok daugiau ...
22.05.2015, 23:07
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (4561)

Linnie Ikeda šia paslaptinga liga susirgo dar paauglystėje. Iš pradžių ant jos kūno ėmė rastis milžiniškų mėlynių ir kraujosruvų, po to pradėjo kraujuoti liežuvis. Galų gale Linnie'ai ėmė kraujuoti ir akys.

Sužinok daugiau ...