Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Gegužės » 15

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


15.05.2015, 18:31
Žmonės Peržiūrų (6238)
Ar kada nors girdėjote apie žmones, šalia kurių genda elektros prietaisai? Tai atrodo, kaip fantastinio filmo scenarijus: tamsiu paros metu kažkas eina gatve ir staiga dingsta elektra. Kai jis dingsta horizonte, šviesos vėl nei iš šio, nei iš to įsijungia. Kartais žmonės nė patys nesupranta, kad turi magiškų galių valdyti elektros prietaisus. Šis reiškinys ypač sustiprėja, kai asmuo yra labai susijaudinęs, laimingas, net tada, kai miega tame pačiame kambaryje su kitais labai stiprios energetikos žmonėmis. Tada telieka tik viena išeitis: giliai kvėpuoti, melstis ir išbandyti įžeminimo metodus.
Sužinok daugiau ...
15.05.2015, 17:30
Mistinės Vietovės Lietuvoje Peržiūrų (6944)

Žemaitija graži. Jei domina Žemaitijos piliakalniai tai: netoli Laukuvos rasite Pilionių (Bilionių) piliakalnį, ant kurio stovėjo spėjama Pilėnų pilis, visai netoli – Medvėgalis. Jei nuo Varnių pasuksite link Rietavo, už 7-8 km – Vembutai. Dar toliau link Rietavo 5-6 km – Lopaičių piliakalnis, dar porą – Tverai, senoji Žemaitijos sostinė. Nuo Tverų į šiaurę – Žarėnai ir Plinija, nuo Žarėnų pro Varnius link Telšių – Girgždūtė ir Šatrija. Bet šįkart stabtelėkime vienoje tos kelionės atkarpoje.

Sužinok daugiau ...
15.05.2015, 17:09
Kosmosas Peržiūrų (4448)
Ar ga­li­ma pe­rei­ti kiau­rai per juo­dą­ją be­dug­nę, o kirm­grau­žos – bū­ti su­kur­tos atei­vių ci­vi­li­za­ci­jos, kaip pa­ro­dy­ta fil­me „In­ter­stell­ar“? Kas ben­dro tarp neu­tro­ni­nės žvaigž­dės ir juo­do­sios be­dug­nės? Kaip bu­vo at­ras­tos neu­tro­ni­nės žvaig­ždės ir ar ga­li eg­zis­tuo­ti Sau­lės sis­te­mos pa­kraš­čiuo­se dar vie­na di­de­lė ak­me­ni­nė pla­ne­ta? Apie tai ir dar daug ką mums pa­pa­sa­ko­jo žy­mus as­tro­fi­zi­kas Ser­ge­jus Po­po­vas.
Sužinok daugiau ...
15.05.2015, 17:01
Kosmosas Peržiūrų (3743)
Gyvybės atsiradimas Žemėje – viena iš didžiausių mįslių, kurią įminti siekia viso pasaulio mokslininkai. Nagrinėdami kosmoso platybes jie siekia atrasti ženklus, kurie palengvintų gyvybės paslapties įminimą. dvigubų anglies žiedų, vadinamų kvinolonais. Astronomai koncentravo savo paieškas ties erdvėmis tarp žvaigždžių, dar kitaip pavadinamomis tarpžvaigždine terpe. Tačiau iki šiol niekas taip ir neišnagrinėjo pačių žvaigždžių aplinkos, kuri galėtų nulemti anglies žiedų struktūrų formavimąsi.
Sužinok daugiau ...