Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Gegužės » 27

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


27.05.2015, 19:00
NSO, Ateiviai Peržiūrų (5451)

Kitą dieną po Pearl Harbor antpuolio, pirmąkart JAV istorijoje San Franciske sukaukė oro pavojaus sirenos. Miestas buvo užtemdytas, kareiviai skubėjo paruošti priešlėktuvinius pabūklus, prižiūrėtojai bėgiojo nuo vienų durų prie kitų liepdami užgesinti šviesas... Pranešta, kas per sumaištį įvyko kelios eismo nelaimės. Žmonės slėpėsi iš baimės, kad pradės kristi bombos, nes, kaip pranešta, "priešo lėktuvai" artinasi prie vakarų pakrantės.

Sužinok daugiau ...
27.05.2015, 15:07
Technologijos, Mokslas Peržiūrų (4380)

Biotechnologijos ir genų inžinerija ateityje leis turtingiesiems tapti naujos rūšies, žmonių-kiborgų, atstovais – jie bus tarsi dievai Žemėje, nemirtingi ir neribotų galimybių. Šis žmonių ir mašinų susijungimas, pasak Jeruzalės hebrajų universiteto profesoriaus, istoriko Yuvalo Noah Harario, bus reikšmingiausias biologinės evoliucijos etapas pasaulio istorijoje.

Sužinok daugiau ...
27.05.2015, 14:03
Kosmosas Peržiūrų (4319)
Astronomai džiūgauja. Jiems pavyko atrasti tolimą planetų sistemą, kuri primena mūsų pačių Saulės sistemą, kai ši buvo ką tik susiformavusi. Atrastosios planetų sistemos centre esanti tolimoji žvaigždė yra maždaug 15 milijonų metų senumo. Pasak astronomų, ši žvaigždė itin primena artimiausią Žemei žvaigždę – Saulę, kai ji buvo panašaus amžiaus.
Sužinok daugiau ...
27.05.2015, 13:57
Kosmosas Peržiūrų (4012)
Netrukus po Saulės sistemos susikūrimo, čia tvyrojo siaubingas chaosas. Netgi po to, kai susiformavo planetos, kosminių šiukšlių tankis buvo toks didelis, kad dažni ir stiprūs asteroidų smūgiai ne kartą supurtė besiformuojančią Žemės plutą. Bet po intensyvios kosminio bombardavimo fazės, asteroidų smūgiai maždaug prieš 4,1-3,8 mlrd. metų praretėjo. Bet tik santykinai, rašo arstechnica.com.
Sužinok daugiau ...