Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Gegužės » 13

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


13.05.2015, 22:01
Mistika Peržiūrų (4141)

Žmogus kartais pademonstruoja neįtikėtinus sugebėjimus. Daug pasakojimų yra apie magiją ir burtus. Štai 14 a. gyvenęs ibn-Kaldūnas*) , parašęs “Didžiąją istoriją”, tvirtino, kad Indijoje yra asmenų, kuriems pakanka pirštu parodyti į žmogų ir tas krenta negyvas. Skrodžiant paaiškėja, kad tasai žmogus ... be širdies. Ir aišku visi girdėjo (ir prisižiūrėjo fimuose) apie vūdų burtus. Rusiškoje literatūroje radau tokį pasakojimą.

Sužinok daugiau ...
13.05.2015, 21:46
Karo Paslaptys Peržiūrų (4074)

1939 metais startavo didžiausios pasaulio istorijoje skerdynės, kurias finansavo Amerikos FRS ir Anglijos Bankas. Neseniai Europos Sąjunga paskelbė deklaraciją, kuri prilygino TSRS vaidmenį nacių Vokietijos vaidmeniui, sukeliant II Pasaulinį karą. Jeigu jau kalbėti apie atsakomybę, tai iš pradžių reikėtų atsakyti į esminį klausimą: kas atvedė nacistus į valdžią, kas pastūmėjo juos link pasaulinės katastrofos? Visa prieškarinė Vokietijos sistema byloja, kad "reikiamą" politinį kursą užtikrino kontroliuojami finansiniai sukrėtimai, į kuriuos, beje, pasaulis stumiamas ir šiandien.

Sužinok daugiau ...
13.05.2015, 16:03
NSO, Ateiviai Peržiūrų (4520)

Povandeninių laivų jūrininkai kartais girdi kvaksinčius, tarsi varlių, garsus. Kas jie, nustatyti nepavyko, nes tos "varlės" plaukia greičiau nei povandeniniai laivai ir taip pasprunka.

Sužinok daugiau ...
13.05.2015, 15:18
NSO, Ateiviai Peržiūrų (4852)

„Amerikos pakrančių vandenys tapo kažkokių paslaptingų pamėkliškų submarinų taikiniu“, - skundžiasi aukštas Karinio jūrų laivyno žvalgybos pareigūnas, ataskaitoje pranešęs, kad tie laivai po vandeniu gali išvystyti daug didesnį greitį nei leidžia šiuolaikinės technologijos. Jų beveik nepastebi radarai, o jo greitis leistų jiems pasprukti nuo pačių greičiausių laivų. Kruopšti tokių laivų paieška Ramiajame vandenyne baigėsi be rezultatų.

Sužinok daugiau ...
13.05.2015, 09:20
Civilizacijos Paslaptys Peržiūrų (5401)

Argentinietis verslininkas, etnologas ir paslaptingų faktų kolekcionierius Janošas Chuanas Moricas gimė Vengrijoje, tačiau didesnę savo gyvenimo dalį praleido pietų Amerikoje. 1965 metais žmonių negyvenamoje vietovėje jis aptiko išsišakojusią požeminių komunikacijų sistemą, sukurtą neįsivaizduojamai seniai. Po ketverių metų šis atradimas buvo paskelbtas visuomenei, taip pat buvo prisiekta Ekvadoro prezidentui, kad visa tai yra tiesa.

Sužinok daugiau ...
13.05.2015, 08:07
Istorinės Asmenybės Peržiūrų (4584)

Sunku asmeninių kompiuterių industriją įsivaizduoti be „Microsoft“. Ir tai kryptingos strategijos rezultatas. Kompanijos įkūrėjas Bilas Geitsas iškėlė tikslą „Kompiuteris ant kiekvieno stalo ir „Microsoft“ programinė įranga kiekviename kompiuteryje. O juk pirmosiomis asmeninių kompiuterių dienomis nebuvo aišku, kad kompanija gali išgyventi vien pardavinėdami programinę įrangą.

Sužinok daugiau ...