Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Gegužės » 09

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


09.05.2015, 19:20
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (7668)

1. Daug sumaišties sukėlė tinklo prieigos filmas, kuris pasirodė "YouTube" 2012 m. Kai paslaptingas gelbėtojas su dviračiu, išsigelbsti iš po sunkvežimio ratais. netikėtai tarsi iš oro pasirodo moteris, kuri teleportuoja į saugią vietą. Iki šiol dar ginčijasi , kas tai iš tikro? (pagal versija, tai yra reklaminis triukas, Kinijos kompiuterinių žaidimui Zhu Xian 2).

Sužinok daugiau ...
09.05.2015, 19:16
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (5322)

Vienu iš didžiausiu neaptiktu lobiu pasaulyje laikomas dingęs inkų auksas… Amerikos užkariavimo epocha pasižymėjo ne viena tragedija. Visi avantiūristas iš Senojo Pasaulio tiesiog užplūdo naujai atrastą žemyną, pajutę lengvo grobio kvapą. Grobimai, žmogžudystės, prievarta – pirmieji Šiaurės ir Pietų Amerikos istorijos puslapiai parašyti krauju. Gandai apie pasakiškus indėnų turtus nedavė ramybės užkariautojams.

Sužinok daugiau ...
09.05.2015, 19:06
Mistinės Būtybės Peržiūrų (7610)
Ar gali būti, kad mes, žmonės, per amžius gyvenome greta sparnuotų būtybių – ir tebegyvename nė neįtardami apie tai? Svajonės apie skrydį nuo neatmenamų laikų audrino žmonijos vaizduotę. Ko tik per tą laiką neišbandėme: magiją, okultizmą, mechaniką – kad tik svajonė apie sparnus taptų tikrove. Didžiausi nutrūktgalviai už tą trumpą laisvo kritimo akimirką net sumokėjo gyvybe – iš tikrųjų, ne tik garsiajame graikų mite apie Dedalą ir Ikarą. Ir jeigu prisimintume visus senuosius padavimus bei legendas, galbūt suprastume, kas mus stūmė ton beprotybėn. Esmė tai, kad mitų apie sparnuotąsias būtybes turi visos planetos tautos. Skiriasi nebent jų pavidalas, dar sparnų forma – ji paprastai priklauso nuo konkrečios tautos religinių orientyrų. Bet kaip gimė tokios panašios legendos apie angelus ir demonus bei kitus padarus, kartais vaikštančius tarp žmonių? Gal jas pakurstė netikėti ir nepaaiškinami susitikimai, ne kartą užfiksuoti per ilgą žmonijos istoriją?
Sužinok daugiau ...
09.05.2015, 18:24
Žmonės Peržiūrų (6565)

Ostroitas, dar būdamas 15-os metų amžiaus, pastebėjo nepaprastą savo sugebėjimą. Jis galėjo matyti pačias smulkiausias detales, kurių paprastas žmogus be mikroskopo negalėjo matyti. Sis nepaprastas fenomenas sudomino mokslininkus. 1997-ais metais jie atliko eksperimentą, kuriame sutiko dalyvauti ir 29-ių metų amžiaus dailininkas. Prieš jį buvo padėti nedideli triušio blužnies ir eukalipto lapo pjūviai. Džodis keletą minučių įtemptai žiūrėjo į objektus, po to popieriaus lape nupiešė jų vidines struktūras. Mokslininkai tuos pačius objektus ištyrė elektroniniu mikroskopu ir pamatė, kad piešinys buvo atliktas visiškai tiksliai, tik padidintu masteliu.

Sužinok daugiau ...
09.05.2015, 17:59
NSO, Ateiviai Peržiūrų (6361)
Gana dažnai mes galvojame, kad NSO būdingas tik mūsų laikams. Tai nėra tiesa. Neatpažinti skraidantys objektai buvo stebimi Senovės Egipte, o terminas "skraidanti lėkštė" pirmą kartą buvo panaudotas viduramžių Japonijoje.
Sužinok daugiau ...
09.05.2015, 17:31
Medicinos Naujienos Peržiūrų (34242)

„Gali prireikti šiek tiek jėgos, kad tai įveiktum, – sako laidotuvių biuro darbuotoja Holly Williams, pakeldama Johno ranką ir švelniai sulenkdama ją per alkūnę, riešą ir pirštus. – Paprastai kuo šviežesni palaikai, tuo man lengviau dirbti“. Dauguma žmonių vargu ar galvoja, kas vyksta su kūnais po mirties. Tačiau gyvenimo pabaiga netikėtais būdais suteikia pradžią naujai gyvybei, svetainėje digg.com rašo Mohebas Costandi.

Sužinok daugiau ...