Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Gegužės » 28

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


28.05.2015, 20:47
Karo Paslaptys Peržiūrų (14163)

Vienas iš pirmųjų slaptų „Ahnenerbės“ projektų buvo „Gralio“ operacija, kuriai idėją pateikė pats Hitleris. Susižavėjęs romantiškomis legendomis apie legendinį šventąjį Gralį ir Apskritojo stalo riterius, pasišventusius jo paieškoms, svajojo kažką panašaus atkurti šiuolaikiniame pasaulyje. Kalbant tiksliau, pats SS ordinas turėjo tapti Apskritojo stalo įsikūnijimu. Beje, toks stalas stovėjo Vevelsburgo pilyje – mėgiamoje Himlerio vietoje. Šis stalas buvo naudojamas pagal tiesioginę savo paskirtį – už šio stalo vyko SS vyriausiųjų vadų susirinkimai ir įvairiausios magiškos ceremonijos.

Sužinok daugiau ...
28.05.2015, 20:30
Medicinos Naujienos Peržiūrų (7128)
Dažniausiai skiriamas bendrasis kraujo tyrimas yra išsamus, tačiau jis neparodo visko, kas vyksta žmogaus organizme, LRT Radijui sako laboratorinės diagnostikos gydytoja Dangira Babenskienė. „Jis gali parodyti mažakraujystę, arba anemiją, B12, folio rūgšties ar geležies stoką, uždegiminį procesą, alergijos požymius. Bet mes nematysime, kaip veikia virškinimo sistema, skydliaukė, inkstai ir daugelio kitų dalykų“, – pastebi ji.
Sužinok daugiau ...
28.05.2015, 20:15
Hipotezės Peržiūrų (5030)

Olandas Frankas Hoogerbeetsas prognozuoja, jog šiandien, gegužės 28 d., 16:00 val. vietos laiku (Lietuvoje tuo metu bus gegužės 29 d., penktadienis, 2:00 val. nakties) Kaliforniją sudrebins milžiniškos galios – net 9,8 balo pagal Richterio skalę – žemės drebėjimas. Tokio galingo drebėjimo seismologų aparatūra mūsų planetoje dar nėra fiksavusi.

Sužinok daugiau ...
27.05.2015, 23:00
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (5955)

Šias dvynes žino bene visas pasaulis. Jos atvirai ir be baimės pasakoja apie pusę amžiaus trukusią prostitučių karjerą, meilės žaidimus su šimtais tūkstančių vyrų ir gyvenimą Amsterdame, Raudonųjų žibintų kvartale. Dvynės Fokens niekada nesidrovėjo pasakoti net pačių intymiausių gyvenimo detalių ir dabar, išėjusios į pensiją pripažįsta, kad prostitučių darbas – sunkus ir alinantis, tačiau jos gyvenime esą darė tai, ką moka geriausiai, todėl niekada dėl nieko nesigailėjo.

Sužinok daugiau ...