Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Gegužės » 05

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


05.05.2015, 19:48
NSO, Ateiviai Peržiūrų (3927)
Į interneto kameros objektyvą naudojamas stebėti Meksikos ugnikalnio Kolimos veiklą, pateko cigaro formos didžiulis skraidantis objektas.
Sužinok daugiau ...
05.05.2015, 17:14
Kosmosas Peržiūrų (3689)
Kosminės kilmės radiacija (spinduliuotė) yra labai rimta, tačiau beveik neištirta kosminių kelionių problema. Kalifornijos universiteto mokslininkai kartu su NASA specialistais priėjo išvadą, jog kelionė į Marsą astronautams keltų didelį psichinį pavojų. Eksperimentų su pelėmis rezultatai byloja, kad kosminė spinduliuotė kenkia galvos smegenų neuronams, todėl kyla kognityvinių (pažintinių) procesų sutrikimų.
Sužinok daugiau ...
05.05.2015, 16:55
Kosmosas Peržiūrų (4024)
NASA studentas iš Šiaurės Karolinos universiteto Danielis Bowmanas 36 km aukštyje atrado iki šiol mokslui nežinomus ir žmogaus ausiai negirdimus garsus, kurių šaltinio ir kilmės paaiškinimo kol kas nėra, skelbia "LiveScience.com". Mįslingus garsus užfiksavo praėjusių metų rugpjūtį į Naujosios Meksikos ir Arizonos dangų (JAV) studento paleistas helio balionas su infragarsiniais jutikliais. Eksperimentas buvo atliekamas kaip HASP (High Altitude Student Platform) tyrimo dalis.
Sužinok daugiau ...
05.05.2015, 09:13
Kosmosas Peržiūrų (4168)
Jie į Mėnulį nuskraidintų per 4 val., o kelionė prie Saulei artimiausios Kentauro Alfos sistemos su tokiais varikliais truktų ne keliasdešimt tūkstančių metų, o tik apie šimtmetį. Maža to, kada nors ateityje ši technologija galbūt bus ištobulinta taip, kad tokie varikliai viršytų šviesos greitį ir fantastinės kelionės į kitas galaktikas taptų tikrove.
Sužinok daugiau ...