Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Žmonės » 2016 » Balandžio » 4

Billas Haastas - gyvačių užkalbėtojas

Billas Haastas buvo žymiausias ir geriausias pasaulyje gyvačių užkalbėtojas. Per visą savo gyvenimą jis susidūrė su 3 milijonais gyvačių. Gyvatės jam įkando 173 kartus, o 20 atvejų vos nesibaigė mirtimi.

Jo paslaptis buvo imunitetas, susiformavęs dėl to, kad jis kiekvieną dieną sau susileisdavo 32 gyvačių rūšių nuodų mišinį. Jis manė, kad būtent tai lėmė gerą sveikatą. B.Haastas mirė 2011-aisiais, sulaukęs 100 metų amžiaus.

B.Haastas už pinigus linksmindavo žmones sugriebdamas gyvatėms už vietos, esančios žemiau galvos, ir priversdamas suleisti iltis į minkštą plastiką. Tuomet į prie plastiko pririštus indelius sutekėdavo gyvatės nuodai. Visa tai jis kartodavo apie 100 kartų per dieną.

Billas Haastas - gyvačių užkalbėtojas Gramas šaldytų egzotiškų gyvačių nuodų, kuriam išgauti prireikdavo 100 gyvačių nuodų dozių, kainuodavo apie 5000 dolerių. Šis skystis yra itin svarbus gaminant priešnuodį nuo gyvačių įkandimų bei kitokius vaistus. Būtent su šiais priešnuodžiais B.Haastas su daktaru iš Majamio išgydė daugiau nei 6000 žmonių, kurie sirgo skleroze, artritu bei kitomis ligomis.

Gyvybes gelbėjo ir pats B.Haastas – jis skraidė aplink pasaulį, kad galėtų duoti savo antikūniais prisotinto kraujo 21-ai gyvačių aukai. Venesuela jį paskelbė garbės piliečiu po to, kai jis nukeliavo į džiunglių gilumą, kad duotų puslitrį kraujo berniukui, kuriam įkando gyvatė.

Pirmąją savo gyvatę B.Haastas pagavo būdamas 7-erių, o pirmą kartą gyvatė įkando, kuomet jam buvo 12 metų. Kuomet jis atsinešė pirmą nuodingą gyvatę į namus, jo mama išėjo iš namų trims dienoms, o pasilikti gyvatę leido tik po ilgų įtikinėjimų ir mažajam B.Haastui sutikus laikyti gyvatę narve. Dėl gyvačių pomėgio jį paliko ir pirmoji žmona.

B.Haastas teigė, kad nei viena gyvatė jo nemėgo: „Gali auginti gyvatę 30 metų, tačiau jeigu neuždarysi narvo, ji pabėgs ir niekada pas tave nesugrįš, nebent dantyse laikytum pelę.“

Parengta pagal Nytimes.com inf.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://lrytas.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.07.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais. Vištienos krūtinėlę, ananasus ir pievagrybius pjaustome kubeliais. Sūrį tarkuojame burokine tarka. Riešutus pasmulkiname. Į dubenį dedame vištieną, ananasus, pievagrybius, graikinius ...

Skaityti daugiau

13.09.2018 laikas 17:33 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai konjunktyvito gydymui

Konjunktyvitas liaudies medicinoje, Konjunktyvitas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

03.07.2019 laikas 18:39 Receptai – Patiekalai Tinginys su graikiniais riešutais

Gaminame. Tinginys su graikiniais riešutais. Į puodą beriame cukrų, kakavą, pilame pieną ir maišant užkaitiname. Nukeliame nuo ugnies ir dedame sviestą, išmaišome. Jeigu sviestas neišsilydė, dar truputėlį pakaitiname, bet neužv...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau