Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Balandžio » 15

Gydytojai net nežino! MILIJONAI žmonių ryja vaistus, pagamintus iš gyvačių, driežų, dėlių, ir skorpionų

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Milijonai amerikiečių (ir dar daugiau visame pasaulyje) ryja vaistus, pagamintus iš nuodų peptidų, kurie gaunami iš angių, barškuolių, toksiškų kūginių sraigių, dėlių, Gila pabaisų driežų ir kt. Kuriami vaistai buvo pagaminti iš tokių gyvių kaip skorpionas Deathstalker ar net šikšnosparniai vampyrai.

Šis suvokimas ką tik pasiekė žmonijos sąmonę ir plinta kaip gaisras, kurį inicijavo daktaras Brajanas Ardis (Bryan Ardis) ir jo prieštaringai vertinamas teiginys, kad covid-19 vakcinos ir gydymo būdai gali sąmoningai veikti žmones į nuodus panašiais peptidais, kurių toksinis poveikis, regis, labai sutampa su "vakcinų" šalutiniu poveikiu ir covid-19 gydymo sukeltomis mirtimis.

ĮSPĖJIMAS TEORETIKAMS IR MOKLO TIKRINTOJAMS: Tie, kurie ketina komentuoti daktarą Ardį ir gyvatės nuodų teoriją, turėtų bent jau susipažinti su naujausiais biomokslų pasiekimais.

Nepaisant to, ką žmonės mano apie B. Ardis teiginius, jo drąsa pasisakyti į priekį sukėlė žurnalistinių tyrimų bangą (bent jau Indijos žiniasklaidoje) apie roplių nuodus, naudojamus farmacijos produktuose.

Netgi paskelbėme visą infografiką, kuriame išvardyti visi žinomi vaistai, pagaminti iš nuodų (žr. toliau).

Venomtech ir ToxinTech

Atlikę savo tyrimus nustatėme dvi bendroves, kurios aktyviai dalyvauja farmacijos bendrovių nuodų tyrimuose:

Venomtech (Jungtinė Karalystė)

ToxinTech (JAV)

Abi šios bendrovės yra sukatalogavusios didžiules tūkstančių skirtingų gyvūnų rūšių nuodų bibliotekas ir licencijuoja šias nuodų bibliotekas farmacijos bendrovėms, kad jos galėtų jas naudoti vaistų paieškai. Jų tikslas - paversti juos pelningais receptiniais vaistais, kuriuos žmonės ryja, kad užmaskuotų ligos simptomus.

Bendrovė "Venomtech" dabar siejama su Anthony Fauci "slaptąja sala", kurioje atliekami nežmoniški medicininiai eksperimentai su beždžionėmis ir bebrais per Charles River Laboratories, farmacijos bendrovę, kuri išsinuomojo salą ir valdo ją Jungtinėse Valstijose. Išsamesnės informacijos rasite šioje naujoje istorijoje: "Gyvatės nuodų bendrovė "Venomtech" paskelbė apie partnerystę su "Charles River Laboratories", kuri valdė "slaptą salą", kurioje buvo atliekami medicininiai eksperimentai su beždžionėmis ir ereliais".

Tai reiškia, kad "Venomtech" licencijuoja savo nuodų peptidų biblioteką tai pačiai farmacijos bendrovei, kuri padėjo valdyti patalpas, kuriose piktieji Faučio "mokslininkai" vykdė žiaurius, nežmoniškus medicininius eksperimentus su beždžionėmis ir bebrais. Faučis taip pat vykdė žiaurius medicininius eksperimentus su mažumų vaikais Niujorke, kaip aprašyta RFK jaunesniojo knygoje "Tikrasis Antonis Faučis".

Kyla klausimas: Ar "Venomtech" turi kokius nors apribojimus, kam gali suteikti licenciją savo technologijai? Ar "Venomtech" licencijuotų savo biblioteką šiuolaikiniam daktaro Jozefo Mengelio atvaizdui? Kreipiamės į "Venomtech", kad užduotume šį klausimą, ir jei jie atsakys, pateiksime jums atsakymą. Apibendrinant, ar "Venomtech" pritaria, kad jos klientai naudotų jos nuodų peptidų biblioteką žiauriems ir nežmoniškiems medicininiams eksperimentams atlikti?

ToxinTech" specializuojasi gyvūnų toksinų, skirtų farmacijos produktų kūrimui, srityje

Jungtinėse Amerikos Valstijose įsikūrusi bendrovė "ToxinTech" specializuojasi tiekdama nuodų pagrindu pagamintus toksinus / peptidus farmacijos tyrimams. Iš jų pagrindinio puslapio:

Bendrovė "Designer Toxins" gamina toksinus, naudodama patentuotą technologinę platformą, pagal kurią sukuriama nuo tūkstančių iki milijonų naujų evoliuciškai patikrintų, tikslinių gyvūnų toksinų kombinacinių variantų, ir atrankos platformą, skirtą išskirti tuos hitus, kurie yra aktyvūs farmacinės paskirties objektams jų gimtojoje ląstelinėje aplinkoje arba išgryninta forma. Dizainerių toksinai gali būti naudojami siekiant nustatyti naujus hitus arba pagrindinius vaistus, skirtus vaistų kūrimui...

Šiandien gyvūnų nuodų toksinai yra daugelio svarbių vaistų, įskaitant pirmos klasės preparatus, šaltinis, kurių indikacijos taikomos įvairioms ligoms - nuo širdies ir kraujagyslių sutrikimų iki medžiagų apykaitos ir lėtinio skausmo - gydyti. Be to, nuodų toksinai yra daugelio diagnostinių ir vaistų-kosmetikų šaltinis.

sveikata, medicina, mokslas, farmacija, vaistai, Receptiniai vaistai

Bendrovė "ToxinTech" netgi džiaugiasi, kad gyvūnų nuodai gali "nužudyti grobį per kelias sekundes" ir "nukreipti į gyvybiškai svarbius receptorius, kurie yra svarbūs nervų ir raumenų, širdies ir kraujagyslių, hemostazės ir kitoms gyvybinėms funkcijoms".

Bendrovė taip pat teigia, kad jų nuodai yra "chemiškai stabilūs", o tai, žinoma, reiškia, kad jie paprasčiausiai nesuyra vandenyje. Kai kurie moksliškai neraštingi įtakingi žiniasklaidos atstovai absurdiškai teigė, kad gyvatės nuodų peptidai suyra vandenyje. Kaip paprastai, jie neturi jokio supratimo, apie ką kalba.

Iš ToxinTech.com pagrindinio puslapio:

sveikata, medicina, mokslas, farmacija, vaistai, Receptiniai vaistai

ToxinTech" pagrindiniame puslapyje pateikiamas šis pavyzdys, kaip konkretus toksinas, žinomas kaip Mokatoksinas-1, gaunamas iš skorpionų ir veikia kaip kalio kanalų inhibitorius (taip jis nuodija ir žudo auką):

sveikata, medicina, mokslas, farmacija, vaistai, Receptiniai vaistai

Milijonai žmonių ryja VENOM, o gydytojai jiems sako, kad tai "vaistai".

Bendrovę "ToxinTech" įkūrė molekulinės biologijos specialistas Zoltanas Takacsas (Zoltan Takacs), kuris yra farmakologijos mokslų daktaras (papildomus tyrimus atliko Jeilio universitete), Kolumbijos Žemės instituto stipendininkas ir Nacionalinės geografijos draugijos "National Geographic Society" apdovanojimų "Emerging Explorer" laureatas.

Dėl visa ko norime pabrėžti, kad nepriskiriame Zoltanui Takacsui ar "ToxinTech" jokių piktų kėslų. Be jokios abejonės, Takacsas yra puikus tyrėjas, sukūręs gana įspūdingą nuodų modeliavimo sistemą, vadinamą "Designer Toxins".

Visa tai paminėjome tik norėdami atkreipti dėmesį į tai, kad gyvūnų nuodus ir toksinus farmacijos bendrovės įprastai naudoja vaistų kūrimui. Dėl to vien Amerikoje kasdien milijonai žmonių ryja roplių nuodus. Mūsų nuomone, šie nuodai maskuoja ligos simptomus ir leidžia farmacijos bendrovėms uždirbti didžiulius pelnus, maskuojant simptomus ir vengiant pagrindinių ligos priežasčių.

Pavyzdžiui, aukštą kraujospūdį galima "gydyti" lėtai nuodijant širdį nuodais, dėl to kraujospūdis sumažėja ir pašalinamas "aukšto kraujospūdžio" simptomas, tačiau taip neišsprendžiamos pagrindinės problemos, kodėl žmogus apskritai turi aukštą kraujospūdį: Tai gali būti susiję su nutukimu, mitybos įpročiais, fizinio pasirengimo stoka, perdirbto nesveiko maisto vartojimu ir pan. Tokiu būdu nuodų pagrindu pagaminti vaistai gali sudaryti klaidingą įspūdį, kad "gydoma" liguista būklė, nors iš tikrųjų ji tik paslepiama. Tačiau tai yra pagrindinis "Big Pharma" veikimo būdas - maskuoti simptomus siekiant pelno, o ne suteikti pacientams sprendimų, padedančių pašalinti pagrindines priežastis. (Kiek gydytojų liepia vėžiu sergantiems pacientams vartoti vitaminą D? Beveik nulis...)

Vis dėlto laukiame "ToxinTech" atsakymo ir netgi norėtume interviu su Zoltanu Takacsu, jei jis norėtų paaiškinti savo toksinų bibliotekos taikymą ir atsakyti į visus klausimus apie gyvūnų nuodų naudojimą farmacijoje. "ToxinTech" turėtų atkreipti dėmesį, kad mes esame aukšto IQ moksliškai mąstantys žurnalistai, o ne įprasti kvailoki, moksliškai neraštingi debilai, kurių pilna didžiojoje žiniasklaidoje. Ir mes esame atviri paaiškinimams apie tikrai terapinį naujų molekulių naudojimą, pavyzdžiui, gydant lėtinį skausmą.

Iš gyvūnų nuodų gautų vaistų sąrašas

ToxinTech pateikia vaistų, gautų iš gyvūnų nuodų, lentelę. Toliau pateiktą lentelę atkūrėme, nurodydami "ToxinTech" kaip tarpinį šaltinį, taip pat nurodydami originalų šaltinį, kuris yra: Takacs & Nathan (2014) Animal Venoms in Medicine. In: Encyclopedia of Toxicology, 3 leidimas, 1 tomas. Elsevier, Academic Press, 52.

Šioje lentelėje parodyta, kaip "Big Pharma" vaistai gaunami iš skorpionų, Gilos pabaisų, grikšnių, pijokų, kūginių sraigių, vipetų ir kitų nuodus gaminančių gyvūnų: (galite dalytis šiuo infografiku savo pasakojimuose ar socialinės žiniasklaidos paskyrose)

Žiūrėkite didesnės raiškos paveikslėlį čia.

sveikata, medicina, mokslas, farmacija, vaistai, Receptiniai vaistai

"Prialt" vaistas, pagamintas iš stebuklingosios kūginės sraigės, įspėja apie haliucinacijas, sumišimą, savižudybę ir pakitusią sąmonės būseną (tačiau nemini kūginės sraigės nuodų kilmės).

Vienas iš nuodų gaunamas vaistas vadinamas "Prialt", kurį gamina bendrovė "TerSera therapeutics". Šio vaisto rinkodaros medžiagą galite pamatyti adresu www.Prialt.com.

Ten vaistas neminimas dėl jo kilmės iš nuodų. Ten nieko nėra apie stebuklingąją kūgiškąją sraigę ar nuodų kilmę.

Tačiau, kaip reikalauja vaistų reguliavimo institucijos, vaisto "Prialt" aprašyme pateikiamas šokiruojantis simptomų sąrašas, įskaitant haliucinacijas (turbūt dėl to kūginė sraigė yra "stebuklinga"):

PRIALT gali sukelti rimtą šalutinį poveikį, įskaitant psichiatrinius (psichikos) simptomus ir mąstymo sutrikimus (sumišimą, atminties sutrikimus, kalbos sutrikimus). Nedelsiant reikia kreiptis į gydytoją, jeigu, vartodami PRIALT, Jūs:

- esate sutrikęs ar dezorientuotas
- esate mažiau budrus
- matote ar girdite dalykus, kurie nėra tikri (haliucinacijos)
- pakinta nuotaika ar sąmonė

Gydytojas gali nutraukti gydymą PRIALT, skirti Jums kitų vaistų arba reikalauti, kad būtumėte hospitalizuotas, jei Jums pasireikštų bet kuris iš šių simptomų.

Protingas žmogus gali pamanyti, kad jei kas nors "mato ar girdi dalykus, kurie nėra tikri", jis tikriausiai žiūri CNN reportažus apie Ukrainą. Tačiau tai gali sukelti ir Prialt, kuris įspėja, kad tam tikri žmonės niekada neturėtų vartoti Prialt, įskaitant asmenis, kurie serga "psichikos liga, vadinama psichoze (kontakto su realybe praradimas, paprastai apimantis iliuzijas (klaidingus įsitikinimus apie tai, kas vyksta arba kas yra žmogus) arba haliucinacijas (mato arba girdi dalykus, kurie nėra tikri)".

Tikėtina, kad prie jų priskiriami ir visi demokratai, manantys, kad infliaciją sukėlė Putinas, o ne JAV iždo pinigų spausdinimas, bet tai jau kita istorija.

"Dažniausi šalutiniai PRIALT poveikiai yra galvos svaigimas, pykinimas, sumišimas ir nekontroliuojami akių judesiai", - priduriama "Prialt" interneto svetainėje. Visą vaisto informacinį lapelį, kuriame pateikiama išties šokiruojanti informacija, galite perskaityti šiame Tersera.com svetainės PDF dokumente.

sveikata, medicina, mokslas, farmacija, vaistai, Receptiniai vaistai

sveikata, medicina, mokslas, farmacija, vaistai, Receptiniai vaistai

Tiesą sakant, visi šie šalutiniai poveikiai tokie stiprūs todėl, kad Prialt gaminamas iš neurotoksiškų stebuklingojo kūgio sraigės nuodų. Jei gydytojai (arba pacientai) žinotų apie vaisto kilmę, jie galbūt dukart pagalvotų apie jo vartojimą arba geriau suprastų, iš kur kyla neurologinis šalutinis poveikis.

Bebaimiai gydytojai aklai skiria pacientams nuodus, nesuvokdami, iš kur jie atsiranda.

Reikalas tas, kad gydytojai, išrašydami vaistų receptus, net nenutuokia, kad išrašo pacientams nuodus. Taip yra todėl, kad dauguma gydytojų yra šokiruojančiai izoliuoti nuo tikrosios jų siūlomų vaistų kilmės, todėl jie gali nurodyti savo pacientams vartoti žiurknuodžių nuodus (ar kitus toksinus), visiškai nenutuokdami, kad iš tikrųjų jie skiria reptilijos nuodų peptidus, perženklintus į FDA patvirtintus vaistus.

Ar stebina, kad Amerikos medikų asociacijos logotipe pavaizduota reptilijų gyvatė, apsupta valdžios lazdos? (Supraskite savo simbolius, žmonės. Jie jums viską sako tiesiai į akis...)

sveikata, medicina, mokslas, farmacija, vaistai, Receptiniai vaistai

Šiandienos "Situation Update" podkaste šį sąrašą aptariu labai išsamiai ir net trumpai atlieku "Elementų dainą", pakeisdamas elementus nuodų pavadinimais (įjungiu visišką GEEK GOD režimą).

Visą podkastą galite išgirsti čia:

(Mike'o Adamso straipsnis, perspausdintas iš Planet-Today.com)

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.08.2019 laikas 17:46 Receptai – Patiekalai Kopūstų kotletai norintiems lieknėti be mėsos

Kopūstų kotletai receptas. Smulkia tarka sutarkuokite svogūną ir česnaką. Krapus smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite su maltais kopūstais, pagardinkite druska, pipirais. Pridėkite miltų, manų krupų ir gerai permaišykite. ...

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 14:15 Receptai – Patiekalai Obuolių pyragas dėl kurio visi kraustosi iš proto

Gardaus obuolių pyrago receptas. Dar šiltas obuolių pyragas gali būti patiekiamas su ledais.  Skanaus!

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:14 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (kadagio, rugiagėlių, šventagaršvės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: kadagio uogų, rugiagėlių žiedų, vaistinės šventagaršvės.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
29.04.2024 laikas 07:04 Tikroji Medūzos Gorgonės istorija
Medūza Gorgonė yra vienas lengviausiai atpažįstamų graikų mitologijos personažų. Su savo unikaliais gyvatės plaukais ir gebėjimu paversti akmeniu kiekvieną, kuris į ją pažvelgia, ji yra viena populiariausių senovės istorijų pabaisų....

Skaityti daugiau

29.04.2024 laikas 06:51 2024 m. balandžio 29 d. horoskopas: prognozės visiems zodiako ženklams

Tie, kurie šiandien dirba, būkite itin atidūs darbe. Marsas (darbo planeta) yra susijungęs su Neptūnu (klaidų, miglų planeta). Artimiausiomis dienomis darbo reikaluose vyraus sumaištis, netikrumas ir chaosas.

...

Skaityti daugiau

28.04.2024 laikas 21:39 Finansinis horoskopas 2024 m. balandžio 29 d. - gegužės 5 d. savaitei
Visą savaitę lėtoji planeta - Plutonas yra stacionarumo fazėje, pereinančioje į retro judėjimą, kuris sustiprina transformacijos procesus pasaulio bendruomenėje

Skaityti daugiau