Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2016 » Sausio » 31

Indijos karinės oro pajėgos numušė NSO - indiškasis Rosvelas

Prieš penkias dienas, Indijos karinės oro pajėgos numušė neatpažintą objektą, kuris nebuvo panašus į jokį žinomą lėktuvą - praktiškai klasikinė ateivių skraidanti lėkštė. Šis incidentas pasaulio žiniasklaidoje jau yra įvardintas kaip "Indijos Roswellu", nes kažkas panašaus nutiko ir 1948 metais, netoli Roswell miesto, JAV.

Nors internete paskutiniu metu buvo daug pranešimų, vaizdo įrašų apie pasirodančius NSO, skraidančius virš Indijos. Tačiau, vienas dalykas mėgėjų darytos vaizdo nuotraukos, nepatvirtinti faktai, prielaidos, kartais akivaizdus klastojimas, o kitas dalykas, kai NSO pasirodė Indijos karinių oro pajėgų radare. NSO buvo pastebėtas netoli Barmer miestu, kuris ribojasi su Pakistano siena.

Kadangi šis objektas, neatsakė į pranešimus iš žemės, perimti neatpažintą skraidantį objektą buvo išsiųsti Indijos karinių oro pajėgų lėktuvai, kurie ir numušė NSO. Teritorija, kurioje nukrito paslaptingas aparatas iš karto buvo aptverta policijos ir kariuomenės padalinių. Pagal pateiktą žurnalistams informacija, ekspertai sudužusio NSO vietoje rado keistas kūginės formos nuolaužas.

Visi NSO likučiai buvo kruopščiai surinkti ir išsiųsti į karinė laboratorija tolimesniems tyrimams, jokios naujos informacijos apie numuštą ateivių erdvėlaivį (tikriausiai) nebuvo daugiau praneštą.

Paslaptingumo šiam įvykiui dar daugiau suteikia incidento liudininkai. Jie visi kaip vienas, sako, kad po skraidančios lėkštės kritimo, įvyko keli sprogimai, ir tokia jėga, kad daugeli šioje vietovėje pastatų dušo langų stiklai, įtrūko namo sienos.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.08.2022 laikas 15:38 Receptai – Patiekalai Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis
Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis - vasariškas patiekalas su daug baltymų ir vasariškų skonių. Tinka valgyti tiek pusryčiams, tiek pietums. Man jis skanus ir šaltas. Šio patiekalo proporcijas lengva pakeisti. Galima naudot...

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 18:32 Receptai – Patiekalai Naminiai florentinai

Pasigaminkime naminius florentinus namuose. Nežinote, kaip? Naminių florentinų receptas.

Skaityti daugiau

19.10.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Tradicinis Apetitiškų Eklerų Receptas.
Eklerai magiškai ir stebuklingai veikia žmones – ir vaikus, ir senelius. Aš savo virtuvėje vis turiu sugalvoti kažką naujo. Esu žmogus be firminio torto, bet man taip smagu turėti svečiuose žmones, kurie ištobulinę savo vieną sald...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau