Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2016 » Kovo » 17

Kaip apsisaugoti nuo juodosios magijos burtų?

Būrėjai žino, kad egzistuoja baltoji, juodoji ir pilkoji magija, itin pavojinga praktikuoti juodąją magiją. Remiantis visatos dėsniais, visi žmogaus poelgiai grįžta bumerangu, todėl nedera stebėtis, kad vieną dieną blogis pasibels į jūsų duris. Žinoma būtų naivu tikėtis, kad stiprių emocijų arba nusivylimo apimtas žmogus apie tai pagalvotų, tačiau yra žemiškų būdų apsisaugoti nuo prakeikimų ir juodosios magijos padarinių.

Blogų minčių prigimtis

Nemažai žmonių mano, kad yra prakeikti arba nužiūrėti. Kartais pykčio apimtas asmuo ištaria prakeiksmo žodžius arba dar blogiau – imasi tam tikrų veiksmų pakenkti tariamam priešui. Kai kurie mano esantys prakeikti, nes juos gyvenime nuolatos lydi nesėkmės, ligos ar netektys. Žmonių pražūtingos mintys ir bloga energija turi itin stiprių galių, todėl natūralu, kad gali materializuotis kito asmens gyvenime įvairių nelaimių pavidalu, pritraukti piktąsias dvasias, sukelti sumaištį, sunkias ligas, Kaip apsisaugoti nuo juodosios magijos burtų? kartais netgi mirtį.

Žmonės, kuriems prakeiksmas buvo išsakytas tiesiai į akis, jo pasekmes jaučia kur kas stipriau. Parapsichologai šį fenomeną vadina žmogaus proto galia. Kai asmuo įtiki tam tikrais dalykais, jie tampa realybe, ypač tada, kai žmogaus fizinė, emocinė ir psichologinė būsenos yra itin pažeidžiamos.

Giliai viduje slypinti galia

Kiekvienas žmogus turi savitą vidinę stiprybę, kuri funkcionuoja tarsi imunitetas, saugantis nuo neigiamų emocijų, piktų žvilgsnių, apkalbų ir psichinių ligų. Labai religingi, geri ir vilties kupini žmonės turi labai galingą vidinę stiprybę. Juos itin sunku paveikti prakeiksmais, blogais linkėjimais, burtais ir magija. Žmonės, kurie nėra tikri, kad kas nors juos prakeikė, bet jų gyvenime nuolat kartojasi nelaimingi įvykiai, įtiki prakeiksmo galia ir ją užsitraukia. Remiantis visatos dėsniais, tokie asmenys patys atsakingi už nelaimes, vykstančias jų gyvenime. Mintimis jie prišaukia jų išraiškas tikrovėje, nuolat laukdami įvyksiančio blogio. Netikrais prakeiksmais tikintys žmonės neabejotinai sulaukia nelaimių ir nesėkmių, nes jau buvo joms pasiruošę ir nuolat apie tai galvojo.

Prakeiksmų ir užkeikimų pašalinimas

Susidūrus su tikrais ir tariamais prakeiksmais reikia nedelsiant juos pašalinti. Tai gali padaryti bažnyčios atstovai, praktikuojantieji baltąją magiją arba pats žmogus. Viena pagrindinių taisyklių, siekiant atsikratyti užkeikimų, – nelinkėti blogo žmogui, kuris ištarė prakeiksmą. Pozityvia minčių galia sukurti burtai, užkalbėjimai ir blogio jėgų išvarymas naudojant vizualinės minčių galios praktikas gali sugrąžinti ramybę, darną ir apsaugoti žmogų nuo galimų prakeiksmų.

Mėnulio ir vandens Burtai

Prasidėjus bet kuriai Mėnulio fazei juodu rašikliu ant balto kepimo popieriaus lapo užrašyti žmogaus, nuo kurio norima apsisaugoti, vardą, pavardę ir gimimo metus. Tada uždėti to paties asmens nuotrauką ant popieriaus, suvynioti į ritinį ir įdėti į vyno acto butelį. Paskui įmesti į tekančio vandens telkinį ir stebėti nuplaukiantį tol, kol išnyks horizonte.

Prakeiksmo panaikinimo Burtai

Ant popieriaus lapo užrašyti vardą žmogaus, kurio prakeiksmą norima panaikinti. Tada pasidėti popierių ant stalo, kairėje pusėje uždegti dvi baltas žvakes, dešinėje – vieną raudoną. Baltos žvakės simbolizuoja stiprybę, raudona – išgijimą. Paskui mintimis susikurti vaizdinį, kaip prakeiksmas palieka namus, o prisiminimai apie prakeikusį žmogų ištrinami iš atminties. Tada raudona žvake uždegti popieriaus lapą, kuriame užrašytas vardas. Kol popierius dega, visą taiką galvoti apie tai, kaip išnyksta visos negandos.

Nuo paskalų ir apkalbų

Nusipirkti arba pasisiūti lėlę, kuri simbolizuotų jus apkalbantį žmogų. Į jos vidų įsiūti to žmogaus nuotrauką ir užsiūti burną kartojant žodžius: „Jei vien tik blogis gali prabilti, tada verčiau išvis nutilti.“ Šie baltosios magijos burtai padės apsisaugoti nuo piktų kalbų, šmeižto ir paskalų.

Namų ramybės Burtai

Ant popieriaus lapo nupiešti namą ir perbraukti jį dviem skersais brūkšniais, sudarant X formą. Devynis kartus už nupiešto namo ribų užrašyti žmogaus, nuo kurio norite apsaugoti namų ramybę, vardą ir pavardę. Tada įdėti piešinį į stiklainį, užpilti actu ir laikyti per naktį už namų durų. Ryte nupilti kelis lašus skysčio ir stiklainį išmesti į tekančio vandens telkinį. Nupiltais lašais apšlakstyti žmogaus, kurio vardas buvo užrašytas ant lapo, namų slenkstį arba durų rankeną.

Nuo emocinių ligų

Į skaidrų stiklinį butelį įdėti sergančio žmogaus nosinaitę, plaukų sruogą arba papuošalą. Ant viršaus užberti žalio stiklo šukių, sausų medžio gabalėlių, džiovintų lapų ir žalios spalvos blizgučių. Tada sandariai užkimšti, aprišti žaliu kaspinu ir linkint ligoniui sveikatos devynis kartus suplakti. Butelį laikyti namie, saugioje vietoje, atokiau nuo pašalinių akių. Po septynių dienų ritualą pakartoti ir pastatyti butelį po sergančiojo lova.

Nuo fizinių negalavimų

Per pilnatį sergančio žmogaus kambaryje pastatyti tris šviesiai mėlynas vienodo dydžio ir formos žvakes, suformuojant didelį trikampį. Kol žvakės dega, nuolat mintyse linkėti ligoniui sveikatos ir stiprybės. Žvakėms sudegus iš likusio vaško suformuoti plokščią trikampį, suvynioti jį į medžiagos skiautę ir aprišti ligoniui skaudamą vietą.

Žurnalas Būrėja

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.09.2019 laikas 22:00 Receptai – Patiekalai Pyragaičiai su kumpiu ir sūriu prie arbatos!

Aš myliu skanius ir paprastus receptus! Išsamų maisto gaminimo receptą rasite trumpame vaizdo įraše

Skaityti daugiau

10.07.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Cepelinai su varške
Gaminame namuose. Cepelinai su varške. Skanių tradicinių cepelinų su varške receptas. Cepelinai tiekiami su spirgučiais ir grietine arba sviesto-grietinės padažu. Skanaus!

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 19:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Tulžies akmenligės gydymui
Tulžies akmenligė liaudies medicinoje, Tulžies akmenligė, receptai nuo akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:16 Dirbtinio lietaus sukėlimas 1916 m. sukėlė tikrą potvynį
Hatfildas ir didysis San Diego potvynis: Čarlzas Hatfildas perskaitė apie "Rainmaking (Lietaus sukėlimą)" ir ėmė kurti savo lietaus sukėlimo metodus. Iki 1902 m. jis sukūrė slaptą 23 cheminių medžiagų mišinį didelėse cinkuotose garinimo talpyklose, k...

Skaityti daugiau