Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2015 » Spalio » 26

Kaip pritraukti finansinę gerovę?

Kodėl vieni žmonės be jokių pastangų pritraukia pinigus, o kiti, atrodo, net atstumia juos? Vieniems pinigų netrūksta nei smulkiausioms išlaidoms, nei dideliems pirkiniams. O štai kiti jų nesukrapšto nė maisto produktams… Galbūt pirmieji žino kažkokia paslaptį? Kaip prišaukti finansinę sėkmę į savo gyvenimą?

1 – pasidalinti tuo, kas turima

Norint pakliūti į pinigų skleidžiamą vibracijų srautą reikėtų pradėti dalintis tuo, kas turima. Net jei turima labai nedaug. Užtektų vos 10 % nuo gaunamų pajamų atiduoti vargstantiems ar visuomeninėms

organizacijoms. Tokiu būdu sukuriamas įspūdis, kad žmogus turi daug finansinių išteklių. Šiuo atveju veikia ir gyvenimo dėsnis – kuo daugiau atiduodi, tuo daugiau gauni.

2 – išsilaisvinti iš skolų

Skolų derėtų bet kokiu atveju atsikratyti. T. y. net jeigu teks parduoti kai kuriuos daiktus, skolas būtina kuo greičiau atiduoti. Jos sukuria bejėgiškumo jausmą. Be to, viena skola veda prie kitos ir taip atsiranda užburtas ratas.

3 – atidžiai rinkti žodžius

Ypač kai kalba pasisuka apie pinigus ir finansinius reikalus. Derėtų vengti bet kokių neigiamų atsiliepimų. Žodžiai turi neįtikėtinos galios. Tad geriau kasdien kartoti, jog finansinė padėtis gerėja ir nuoširdžiai tuo tikėti. Tai padės pritraukti teigiamas vibracijas.

4 – nustoti nerimauti

Žinoma, lengviau pasakyti nei padaryti. Tačiau vertėtų pagalvoti ir apie tai, ar nerimas dėl pinigų, komforto, saugumo ir kt. materialinių aspektų ką nors pakeis? Nerimas užgožia mintis, sukelia neviltį ir užkerta kelią įžvelgti naujas galimybes bei galimas išeitis.

5 – rūpintis sveikata, tada turtais

Amerikiečių filosofas Ralphas Waldo Emersonas rašė: „Sveikata – didžiausias turtas“. Energija, stipri sveikata, puiki savijauta – raktas į sėkmę. Kaip? Tik fiziškai ir dvasiškai stiprus žmogus gali dirbti, siekti tikslų, uždirbti, pastebėti palankias galimybes ir t. t. Pavargęs, sergantis žmogus greičiausiai nenorės net iš lovos išlipti, o ką jau kalbėti apie mintis dėl finansų.

6 – atkreipti dėmesį ir nepamiršti

Geriausia mokytoja – gamta. T. y. visas gyvasis pasaulis turi įdėti daug pastangų, kad ir daug turėtų. Pavyzdžiui, skruzdėlių bendruomenės. Jos itin mažos, tačiau sutelkusios visas savo pastangas sugeba pastatyti didelį skruzdėlyną. Be to, gamtoje vyrauja gausa ir klestėjimas – paukščių būriai, medžių lapai, žydinčios pievų gėlės. Kai akys įpras matyti gausumą, o protas įsisavins, kad visur vyrauja ne stygius, bet klestėjimas, turtai ateis ir į asmeninį gyvenimą.

7 – saugoti savo mintis

Sunkumų ar problemų išvengti nepavyksta niekam. Svarbiausia į viską reaguoti adekvačiai. T. y. nepasiduoti nerimui, panikai ir neįsileisti į galvą tamsių, neigiamų minčių. Ypač negatyvumu lengvai užsikrečiama nuo kitų žmonių, kurių pesimistinis požiūris net paprastą situaciją neretai mato perdėtai blogą. Tad tokiose situacijose būtina išsaugoti budrumą ir neįsileisti neigiamų minčių.

8 – medituoti

Ypač tai patariama daryti girdint tekantį vandenį. Jeigu neįmanoma prie natūralaus šaltinio, puikiai tiks ir per grotuvą sklindantis tekančio vandens garsas. Mintyse taip pat reikėtų susieti vandens tekėjimą su pinigų srauto tekėjimu. Vizualizacija – dar vienas žingsnis į svajonių išsipildymą ir tikslų pasiekimą. Be to, meditacija padės atsipalaiduoti ir nurimti.

9 – leisti pinigus protingai

Pagrindinė ir svarbiausia taisyklė – išlaidos negali viršyti pajamų. Net jei uždirbama nedaug, savo poreikius reikėtų išdėlioti prioritetų tvarka ir į ją atsižvelgus juos tenkinti. Jeigu svajojama apie didesnį atlyginimą, galbūt vertėtų pagalvoti apie įvairias galimybes tai padaryti. Papildomas darbas, investicijos į akcijas, nekilnojamąjį turtą, nuoma ir pan. Galbūt tai nepatrigubins atlyginimo, tačiau tikrai suteiks progų užsidirbti ir patenkinti daugiau poreikių.

10 – gerbti pinigus

Nesvarbu ar tai būtų monetos, ar kredito kortelė, ar popieriniai pinigai – jų negalima numesti bet kur ir bet kaip. Net jeigu tai tik 20 ar 10 euro centų. Bet kur mėtomi pinigai nepastebimai dingsta, išeina. Galų gale tai nepraktiškas ir visai taupumo neprimenantis įprotis. Juk tokiu pačiu netvarkos principu gali pasimesti ir kur kas didesnės kupiūros.

11– subalansuoti dvasines čakras

Tai gali skambėti keistai, tačiau vidinė harmonija, darna tarp proto, dvasios ir minčių gali išties daryti stebuklus. Laimingi žmonės geba visur įžvelgti teigiamą pusę, nesiskųsti dėl smulkmenų ir gyventi vertinant tai, ką turi. Suradus vidinę ramybę bus lengviau patikėti, kad kiekvienas vertas laimės. Jeigu šiuo metu iki laimės trūksta tik finansinės sėkmės, būdai, kaip tai įgyvendinti ateis savaime.

12 – stiprinti gerovės įspūdį

Tai nereiškia apsimetinėti turtingu, kai kišenėje švilpauja vėjai. Tačiau kai kasdienybėje vyraus daug klestėjimo ženklų, fortūna pradės šypsotis. Pavyzdžiui, vertėtų įsigyti vieną, tačiau kokybišką prekę ar drabužį, nei kelis prastos kokybės. Tai tuo pačiu bus ir investicija į ilgaamžiškumą.

13 – vertinti tai, kas turima

Lyginant savo pajamas su skyriaus viršininko atlyginimu galima pakliūti į rimtą depresiją. Žinoma, daugiau pajamų turintis asmuo gali sau leisti daugiau ar prabangiau tenkinti savo poreikius. Tačiau tai nereiškia, kad jis dėl to yra laimingesnis ar kad dar daugiau uždirbs. Pirmiausia reikėtų išmokti vertinti tai, kas turima. Visada norisi turėti dar daugiau, bet galbūt ir šiuo metu jau turima nemažai, tik nemokama tuo pasidžiaugti?

14 – užgniaužti pavydą

Tai vienas iš tų negatyvių jausmų, kuris neleidžia džiaugtis gyvenimu ir pamatyti kelyje pasitaikančių puikių galimybių. Tai, kad kaimynas vairuoja prabangų automobilį ir gyvena stulbinančiame name, nereiškia, jog jis yra turtingas. Galbūt visa jo prabanga sukurta pasiskolinus iš banko?.

15 – mokytis

Ne paslaptis ir tai, jog vieni tiesiog moka su pinigais elgtis, o kiti – ne. Pastarieji kur kas geriau sugeba juos leisti nei taupyti ar investuoti. Tačiau gera žinia ta, jog viso to galima išmokti. Knygos, kursai, seminarai, garsių žmonių istorijos – visa tai gali padėti įgauti daugiau patirties, kaip reikėtų elgtis su pinigais, kad jie ne tik dingtų iš piniginės, bet ir į ją grįžtų.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.11.2019 laikas 20:15 Receptai – Patiekalai Mėgstamiausios bandelės prie arbatos! Tešla be kiaušinių
Minkštos, purios ir skanios varškės bandelės! Tešla be kiaušinių. Būtinai pasigaminkite, jums patiks! Net merginos jas valgo su malonumu!

Skaityti daugiau

14.11.2017 laikas 11:32 Receptai – Patiekalai Arbata mažinantį karščiavimą (blindė, šalpusnis, raudonėlis)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: blindės žievė, šalpusnio lapai, raudonėlis.

Skaityti daugiau

20.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo

Dantų skausmas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo, dantų skausmas, receptai dantims, vaistažolės dantų skausmui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistaž...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau