Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina

Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina:


27.03.2020, 23:29
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1557)
Tikriausiai visi girdėjote apie daigintus kviečius. Dygimo dieną vandenyje kviečių gyvybingumas padidėja 100 kartų. Tačiau tik keli žmonės žino apie unikalų sudygusių graikinių riešutų receptą, kurio gyvybingumas per 2 savaites, sudygstant vandenyje, padidėja 1000 kartų!
Sužinok daugiau ...
25.03.2020, 21:08
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1847)

Mes vis dar nesergame gripu, tačiau galime, pasirengti iš anksto, kai pajausime pirmuosius šio gripo simptomus, pavyzdžiui, kosulį.

Sužinok daugiau ...
25.03.2020, 18:09
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1096)
Šie ugningi, imunitetą stiprinantys šūviai – skanus gydomojo kokteilio receptas, imbiero ir ciberžolės pagrindu. Pasireiškus pirmiems peršalimo simptomams jis padės jūsų organizmui kovoti su juo. Ciberžolė taip pat naudinga širdies ir kraujagyslių sistemai – mažina blogojo cholesterolio kiekį, padeda slopinti navikus ir cistas, gali užkirsti kelią beveik, bet kokio tipo vėžiui, ypač odos vėžiui.
Sužinok daugiau ...
25.03.2020, 09:24
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1530)
Jei kraujas nustoja tekėti, gyduolė pradeda leisti kitas medžiagas, kurios tirpina organizme esančias kliūtis: randus, trombus, druskų sankaupas. Niekas negali nustatyti, kaip dėlė „atsirenka“, kokias veikliąsias medžiagas ji suleidžia kąsdama. Hirudoterapijos skeptikai, tradicinės medicinos šalininkai tvirtina, kad kraujui skystinti tinka, pavyzdžiui, aspirinas, o dėlės poveikio tarsi negalima prognozuoti ir… dozuoti. Bet įrodyta, kad dėlė visada elgiasi taip, kaip reikia, niekada nepakenkdama žmogui. Šios Gamtos paslapties žmogus dar neatskleidė.
Sužinok daugiau ...
24.03.2020, 13:43
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2350)
Pirmą kartą surengtuose „Lietuviškiausios vaistažolės“ rinkimuose buvo įvardyti penki favoritai, o nugalėtoja pripažinta vaistinė ramunė. Apie vaistinių augalų naudą stiprinant organizmą šių dienų aktualijų kontekste ir galimus šalutinius poveikius kalbamės su Vytauto Didžiojo universiteto Botanikos sodui atstovavusia „Lietuviškiausios vaistažolės“ rinkimų komisijos nare, Vaistinių ir prieskoninių augalų mokslo sektoriaus vyresniąja mokslo darbuotoja prof. habil. dr. Ona Ragažinskiene.
Sužinok daugiau ...
23.03.2020, 21:35
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2401)
Nosies užgulimas yra simptomas, atsirandantis dėl nosies ertmių uždegimo ir per didelių gleivių susidarymo. Be to užsikimšimas neleidžia deguoniui patekti į plaučius, trukdo kvėpavimo procesui. Be to, abu koncentratai yra priešuždegiminiai, analgetikai ir dekongestantai (nosies gleivinės paburkimo mažinantys). Dėl to jie padeda sumažinti nepatogumus, kuriuos sukelia gripas ir peršalimas.
Sužinok daugiau ...
23.03.2020, 07:30
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3892)

Kai sergate kvėpavimo takų problemomis, skrepliai kaupiasi plaučiuose, trukdo kvėpavimui ir sukelia kosulį. Kita dažniausia sveikatos problema yra astma. Norėdami pašalinti skreplius ir išvengti kvėpavimo sistemos veikimo problemų, galite išbandyti vieną labai veiksmingą ir visiškai natūralią priemonę.

Sužinok daugiau ...
22.03.2020, 15:09
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1396)
Karpos estetiškai nepatrauklus, tačiau dažniausiai nepavojingas negalavimas. Visgi nereikėtų į jų atsiradimą numoti ranka – dažnai jos signalizuoja apie suprastėjusią organizmo imuninę sistemą, o vyresnio amžiaus žmonėms derėtų jas parodyti gydytojui dėl vėžio prevencijos.
Sužinok daugiau ...
21.03.2020, 15:38
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1560)
Kiekviena mergina svajoja apie tankius ir sveikus plaukus. Cheminis ir terminis poveikis iš esmės žaloja plaukus, ir mūsų plaukai tampa blankūs, trapūs ir linkę į slinkimą. Parduotuvinės priemonės padeda laikinai pašalinti vieną ar kitą problemą, bet parinkti tinkamą šampūną labai sunku, o kartais ir gana brangu.
Sužinok daugiau ...
20.03.2020, 13:57
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2034)
Prieš antsvorį ir tinimą. Kefyras taps naudingesnis vartojant jį su prieskoniais! Dietologai tvirtina, kad tokiu būdu galima pagerinti virškinimo sistemos darbą ir stimuliuoti medžiagų apykaitą.
Sužinok daugiau ...
18.03.2020, 17:39
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (9760)

Šlapimo rūgšties sankaupos kenkia sąnariams ir inkstams. Šlapimo rūgšties perteklius ir , kaip pasekmė, jos druskų kristalų sankaupos sukelia podagrą, galinčią apimti bet kuriuos sąnarius, bet, kaip taisyklė, pažeidžia pėdų sąnarius. Dariniai iš šlapimo rūgšties iššaukia auglius, tinimą ir įvairaus stiprumo skausmą sąnariuose.

Sužinok daugiau ...
18.03.2020, 08:44
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (812)

Nesvarbu, ar esate sveiki ir norite tik profilaktiškai pastiprinti imuninę sistemą, ar jau sergate ir norite kuo greičiau grįžti į normalų gyvenimo ritmą, šį pavasarį būtinai turite įtraukti į savo racioną imunitetą stiprinančius gėrimus. Imuninę sistemai stiprinti galima gerti tradicines arbatas su citrinomis, medumi ir imbieru, o galima pamėginti pasigaminti ir šį tą įdomesnio, o gal ir skanesnio!

Sužinok daugiau ...
17.03.2020, 20:46
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6835)

Sveiki mielieji, neketinu jus stebinti, ką manau daugelis žino. Bet, kai per spauda išgirstu kuo žmonės bando kovoti su virusais, tai jau tampa nebejuokinga. Ar mes esame tiek išprusę, kad viską geriame kas su alkoholiu neskaitydami kam jis skirtas? Mano trys paprasti apsisaugojimo būdai nuo virusų, kuo yra labai pigūs ir rasite kiekvienas savo namuose. Noriu pasidalinti su jumis:

Sužinok daugiau ...
15.03.2020, 22:34
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1187)

Jei norite atsikratyti mėšlungio, patariame pasinaudoti šiais paprastais patarimais! Nors ir žinome, kaip atsikratyti mėšlungio, tačiau būtina suprasti, kodėl jis mus kankina. Jums siūlome 3 itin veiksmingus receptus, padėsiančius atsikratyti šio sutrikimo ir pagerinti naktinio miego kokybę.

Sužinok daugiau ...
14.03.2020, 07:57
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1233)

Sunegalavus sąnariams žmogus tampa ne tik nejudrus, bet net gali tapti ir neįgalus. Šiandien įvairios sąnarių ligos žmones kamuoja visame pasaulyje, todėl joms įveikti nuolat ieškoma vis naujesnių vaistų ir vis sudėtingesnių gydymo būdų, bet saugiausios priemonės yra mūsų pačių pastangos pasveikti ir vaistai iš gamtos, kuriais dažnai laiku nepasinaudojame.

Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 98 99 100 101 102 ... 349 350 »