Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » Pasąmonės Galios

Pasąmonės Galios:


22.10.2017, 20:59
Pasąmonės Galios Peržiūrų (5557)
Kartais labai lengva nustatyti energinį vampyrą. Norint tai padaryti, pakanka atkreipti dėmesį į tai, kaip žmogus elgiasi. Tačiau savęs neretai nematome. Juk visiškai nesąmoningai jūs pats galite būti energijos vampyru. Jei bijote skaudinti savo artimuosius, draugus ir tiesiog pažįstamus, atlikite šį testą ir nustatykite, ar galėtumėte būti energinis vampyras.
Sužinok daugiau ...
19.10.2017, 21:42
Pasąmonės Galios Peržiūrų (4764)
Racionalus, griežta logika paremtas protas ir neregimas dvasinis pasaulis – nesuderinami dalykai? Tai pati didžiausia iliuzija, verčianti skirstyti į priešingas puses nedalomus dalykus. Jeigu žmogus negali būti suvokiamas vien tik kaip kūnas (bedvasis kūnas – lavonas), šita taisyklė galioja visose žmogaus pasireiškimo sferose, taip pat ir versle.
Sužinok daugiau ...
02.10.2017, 12:16
Pasąmonės Galios Peržiūrų (2633)

Dievas – kaip mylinti motina. Jei trimetis vaikas prašo leisti pažaisti su degtukais, išmintinga motina degtukų jam neduos. Bet kartais vaikai taip ožiuojasi, kad tam tikrą akimirką motina ne tiek budrumą prarasdama, kiek norėdama, kad vaikas nutiltų, nusileidžia, duoda jam kokį nors brangų žaisliuką. Dievas toks maloningas, kad turi išpildyti kiekvieno žmogaus norus.

Sužinok daugiau ...
14.09.2017, 09:37
Pasąmonės Galios Peržiūrų (2710)
Kai sakoma, kad žmogus turi penkis skirtingus jutimus, visada reikia paminėti, jog jie yra tie jutimai, kurie pastoviai transliuoja savo rezultatus mūsų sąmonei. Tačiau yra jutimų, kurie vyksta automatiškai, be aiškios sąmonės analizės. Kokie jie? Pradėkime, kaip sakoma, nuo smulkmės – lygsvaros pojūčio.
Sužinok daugiau ...
13.09.2017, 14:28
Pasąmonės Galios Peržiūrų (5409)
Galima sakyti, kad telepatija egzistuoja, tik ji vadinasi empatija – tarkim, daugelis žino pojūtį, kai žiūri kitam žmogui į akis ir atrodo, kad supranti, ką jis galvoja, ką jaučia, LRT RADIJUI sako fizikos mokslų daktaras Sergejus Orlovas. Jo teigimu, tam tikra prasme egzistuoja ir vaiduokliai – mokslininkai seniai išaiškino, kas yra Fata Morgana ar Brokeno šmėkla.
Sužinok daugiau ...
21.08.2017, 07:16
Pasąmonės Galios Peržiūrų (2728)
Istorijos apie aiškiaregystę domina žmones visais laikais. Kas nesižavėjo Nostradamo pranašystėmis arba vangos sugebėjimais? Ir visą laiką vyksta ginčai, kas tai yra – atsitiktinumas, analitinės savybės ar žmogus iš tiesų gali žinoti tai, kas bus ateityje? Būtent žinoti, o ne numatyti. Žinoti galima tik tai, kas jau egzistuoja, o mes juk suprantame, kad ateitis dar neatėjo.
Sužinok daugiau ...
22.06.2017, 07:42
Pasąmonės Galios Peržiūrų (3607)
Senovės išmintis vertinama iki šių laikų. Geresnių patarimų, kaip gyventi laimingai, galima rasti ne savipagalbos knygose, bet klasikinėje literatūroje. Stoicizmas atsirado III a. pr. Kr. senovės Graikijoje ir šios filosofijos srovės pagrindinės vertybės buvo teisingumas, išmintis, drąsa, saikingumas (kuklumas) ir nuosaikumas. Štai ko šiuolaikinius žmones galėtų pamokyti togomis vilkintys išminčiai.
Sužinok daugiau ...
14.06.2017, 19:03
Pasąmonės Galios Peržiūrų (3777)

Konkurencijos dvasia gali padėti sužibėti darbe, pagerinti rezultatus sporto salėje bei suteikti pagyvėjimo bei energijos kitose gyvenimo srityse. Egzistuoja ir konkurencija tarp draugų. Apie tokius draugus atsiliepiama ir kaip apie draugus, ir kaip apie priešus. Jie elgiasi draugiškai ir maloniai, tačiau iš tikrųjų slapta jūsų nekenčia. Visi turi vieną ar du tokius draugus. Juos galima atpažinti iš to, kad dažnai yra labai palaikantys, žarstantys komplimentus, kartais net per daug. Tačiau giliai viduje jie turi paslėptą motyvą – konkuruoti arba pažeminti vadinamąjį draugą.

Sužinok daugiau ...
09.05.2017, 07:26
Pasąmonės Galios Peržiūrų (7560)
Atkreipkite dėmesį į tuos, su kuriais jūs dalinatės intymiąja energija. Artumas tokiame lygyje jūsų auros energiją perpina su kito žmogaus energija. Šios galingos jungtys, nepriklausomai nuo to, kokiomis nereikšmingomis jūs juos laikote, palieka šalutines dvasines liekanas, ypač tiems žmonėms, kurie nepraktikuoja vidinio ar emocinio valymosi.
Sužinok daugiau ...
04.05.2017, 20:34
Pasąmonės Galios Peržiūrų (4114)
Pasak mokslininkų, užtenka mažiau nei 10 sekundžių, kad žmogus nuspręstų, ar jo stebimas asmuo jam patinka, ar ne. Nustatyta, kad nepažįstamas veidas vienu metu sužadina net 12 skirtingų smegenų sričių, kurios apdoroja gaunamą informaciją. Todėl staigi simpatija, antipatija ar net meilė neturėtų stebinti. Tačiau ne viskas taip paprasta. Apie neįtikėtiną nepažįstamų žmonių artumą pasakoja žurnalistas, bioenergetikas ir ezoterinių klubų lektorius Gintaras Mikšiūnas.
Sužinok daugiau ...
17.04.2017, 08:24
Pasąmonės Galios Peržiūrų (3781)
Kiekvienas įsikūnijimas įgyvendina tam tikrą sielos užduotį. Yra formuojama siela ir jos įsikūnijimai. Numatomi įsikūnijimai pagal užduoties paskirtį. Kiekvienas įsikūnijimas gauna „personažą“, laikmetį ir vietą kur gims, gyvens ir mirs. Nuo jam paskirtos užduoties priklausys, kokiose situacijose atsidurs. Ir taip siela pradeda savo įsikūnijimų ratą. Kiekvienas įsikūnijimas buna skirtingo „stiprumo“. Kai kada pakanka tik gražiai nugyventi gyvenimą, nuglūdinti tam tikrus sprendimus. Kai kurie įsikūnijimai būna „audringi“: sunkūs žmogui, sunkūs aplinkai. Tai didesnė apkrova. Jei didesnė „apkrova“ – formuojama stipresnė energija ir ji perduodama sekančiam įsikūnijimui, o aukštų vibracijų energija nuteka iki esybės.
Sužinok daugiau ...
12.04.2017, 10:30
Pasąmonės Galios Peržiūrų (5162)
Vėliau mano įpareigojimai buvo labiau subalansuoti. Pornografija vėl grįžo į prasiblaškymo priemonės lygį. Tačiau jos man reikėdavo vis dažniau, išaugo ir nuolatinio naujumo poreikis. Vaizdo įrašai pakeitė nuotraukas. Labai greitai pasijutau paniręs ir nepatogiai susipažinęs su filmais, skirtais suaugusiesiems. Tačiau tai nebuvo joks pokalbis.
Sužinok daugiau ...
07.03.2017, 13:56
Pasąmonės Galios Peržiūrų (4667)
Kiekvienas žmogus bent kartą gyvenime yra patyręs deja vu - jausmą, kad tai, kas šiuo metu vyksta, kažkada jau buvo įvykę. Kokia šio keisto reiškinio priežastis? Tiksliai atsakyti į šį klausymą niekas negali, tačiau kelios hipotezės egzistuoja.
Sužinok daugiau ...
05.03.2017, 16:59
Pasąmonės Galios Peržiūrų (3861)

Yra teorija, kad moterys, kurių atlyginimas sumažėja, priauga svorio klubų ir šlaunų srityje, tarsi gindamos save nuo savo baimės. Tačiau stiprus baimės jausmas likti be pajamų kiekvienam pasireiškia skirtingai.

Sužinok daugiau ...
04.03.2017, 08:26
Pasąmonės Galios Peržiūrų (9361)
Pastebėta, kad yra žmonių, su kuriais pabendravę, pasijuntame išsekę, sudirgę ar pan. – kitaip tariant, netekę energijos. Pirmiausia apie energijos vampyrus ėmė kalbėti bioenergetikai, astrologai, vėliau susidomejo ir psichologai.
Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 82 83 84 85 86 »